Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


søndag 1. mai 2011

Happy Spring


(Bilde funnet her).
 I dag viser kalenderen mai måned og våren har kommet for fullt her i Oslo - eller har det egentlig blitt sommer?... Den siste uka har nesten føltes slik, med strålende solskinn og ca 20 varme i sola. Herlig! Jeg hadde egentlig tenkt til å poste et lite innlegg fra vel overstått barnedåp og påske på Sørlandet, men dette flotte bildet avsporet meg til isteden å ønske alle en Glad Vår! :-) 

7 kommentarer:

 1. hei mia!
  og gratulerer med vel overstått barnedåp!
  og nå kan du & lillemannen nyte våren i det deilige været :0)

  klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstått dåpsdag :) Og takk for hyggelig hilsen inne hos meg! Vet du, jeg er veldig fornøyd med stolen. Synes jeg sitter godt, og har god støtte i ryggen. Nå er ikke jeg så høy (165cm), så jeg ser at de som er lenger muligens ikke sitter like godt. Det er jo en liten stol. Føler ikke at jeg vipper bakover på noen måte.

  Du får tenke litt til. Og er du ikke så opptatt av at den må være orginal, så kan du spare ganske mange lapper her: http://www.modani.no/Forsiden.html

  Ha en finfin kveld!
  klem

  SvarSlett
 3. Heisan Mia
  Gratulerer fra meg også med overstått barnedåp og nå går det med store steg mot sommer!!!
  Selv om været i dag virkelig har vært under pari, men litt koselig er det nå med slike innekosedager da..
  Ha en fin senkveld!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Håper alt er bra med dere ;)

  Klem ;)

  SvarSlett
 5. Heisan Mia
  Jeg får bare si "Happy sommer!"!
  Ser du har tatt en bloggpause og håper du nyter dagene. Tusen takk for koselig hilsen fra deg på bloggen!
  Nå er det klart for super-sen frokost her. Huset er litt småtrøtt etter vi kom hjem fra en uke i Bulgaria og med striregn på utsiden, tar vi det litt piano.
  Fin dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Heisan Mia
  Våren enda her ser jeg, hi,hi..
  Tusen takk for veldig koselig hilsen på bloggen min! Så fantastisk at du reiser til Frankrike i morgen! Jeg elsker Frankrike, er definitivt frankofil. Mmmmmm.. gode oster, og viner og markeder, blåskjell med pomme frites ved siden av, fine klesbutikker og kunstmuseer, jo Frankrike er topp!
  Kos deg masse, masse på turen!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 7. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  SvarSlett