Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


torsdag 14. april 2011

Gul Blafrelykke

Nyter de flotte solskinnsdagene sammen med lille Nostalgutt, og det blir liten tid til å blogge for tiden... Men må innom og fortelle at jeg har vært tilbake i  herlige "Blafreland" og denne gangen hadde jeg litt mindre beslutningsvegring enn sist (se her).


Jeg vet ikke om det er den kommende påsken, det faktum at solen skinner eller at jeg i øyeblikket er "forelsket" i gult... Men jeg kjøpte iallefall papir, stoff, termos og matboks i gult bambimønster (i tillegg til matboksen med grønne blomster).

Nå kan påsken, og sommeren, bare komme. Jeg har utstyret! :-)
Må vel nevne dette ikke var det eneste som ble med meg hjem fra "Blafreland", men det får jeg fortelle mer om senere... Nå står det trilletur og kaffe i strålende solskinn på programmet.

Ønsker alle en lykkelig solfyllt dag!

(Alle bilder er fra Blafre.no)

4 kommentarer:

 1. Blafre tingene er bare så fine :) Skjønner at disse tingene ble med hjem.
  Så koselig blogg du har :)

  SvarSlett
 2. Åh! HELT nyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelig!*smile*

  ...jeg forelsket emg i alle tingene! Spørs om ikke jeg må skaffe meg termosen og matboksen i gult med bambier på gitt....*smile*

  SvarSlett
 3. Man blir glad av gult!
  Kram Malin

  SvarSlett
 4. Som du har sett er jeg stor fan av den de hvite bambiene med gul bakgrunn: ja, det er blafresengetöy i senga paa barnerommet. Har ogsaa termosen, matboksen, papiret og vimplen... det er jo saa fint!
  Naar det gjelder fargekoden paa möbelet jeg har malt paa barnerommet (ja, er det jeg fant paa gata)saa maa jeg i kjelleren en tur först men har ikke glemt det!
  hei saa lenge
  Smil, smil

  SvarSlett