Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


tirsdag 22. februar 2011

Utflukt til Blafreland

På søndag fikk jeg med meg MrNostalgia og Nostalgutt på en liten utflukt.Turen gikk til Ekeberg Hageby (i Oslo) hvor Blafre har åpnet showrom/butikk kombinert med en liten kafé.
Blafre-merket gir meg gode assosiasjoner til barndommen på slutten av 70-tallet, med herlige retroinspirerte  termoser, matbokser, kort, puter, sengetøy mm.
  Jeg har lenge hatt lyst på termos i samme mønster som en boks jeg har fra før (se her). I Blafrebutikken fikk jeg imidlertid akutt behov for en gul termos med bambimotiv og tilhørende matboks, og, og, og....
Det hele endte med fullstendig beslutningsvegring hvor jeg kun fikk med meg to ruller papir og en button med prinsemotiv til Nostalgutt.
 Papiret kan jeg kanskje bruke til å gjøre alvor av planen om å tapetsere noen trebokstaver som henger i Nostalgiahjemmet? 
Jeg ble iallefall enda mer inspirert til å sette planen i verk, da jeg så de fine bokstavene på Blafrebutikken...
  
Jeg fikk også lyst til å kjøpe noen stoffer og sy fargerike retroputer - helt til jeg innså at jeg ikke eier en symaskin og er ikke er spesielt glad i å sy. Dermed ble det prosjektet ble utsatt inntil videre :-)
Uansett var det en koselig søndagsutflukt til et sted som ga inspirasjon og lykkefølelse i hjertet.
Jeg har absolutt lyst til å dra tilbake dit og skulle flere få lyst til å besøke stedet så finnes adresse og mer informasjon på http://blafre.com/
God tur! :-)

6 kommentarer:

 1. Fantastisk:) Takk for adresse. Skal helt klart besøkes snarest:)

  Ha en herlig uke søte!

  SvarSlett
 2. Takk for besøket! Så mange fine bilder du har tatt :-) Har lagt ut en lenke til innlegget på Facebook-siden vår ;-)

  SvarSlett
 3. Takk for bra tips og fin kommentar fra deg:)
  Gratulerer så mye med lillegutt og
  arti at du er tilbake her!
  Fortsatt god uke til deg:)))

  SvarSlett
 4. Hei på deg:)

  Aller først, gratulerer sååå masse med lille prinsen din♥
  Jeg har jo lurt på hvor det plutselig ble av deg i fjor våres, og forstår jo at du har hatt andre prioriteringer;)
  Har vært litt fraværende selv i det siste, så har jo ikke fått gratulert deg...
  Håper dere har fine dager, det er verdens største lykke å bli mamma♥

  Herlige bilder fra Blafrebutikken, det oser nostalgi....;)

  KLEM:)

  SvarSlett
 5. Så ut som en herlig og fargerik utflukt!!
  Kjenner dessuten godt til beslutningsvegrings-problematikken. Fikk nesten hjertestans første gang jeg satte mine ben innenfor en Stoff og Stil-butikk, og hadde jeg ikke hatt handleliste, så hadde jeg nesten kommet tomhendt ut! Handleliste er dermed cluet!!;)
  Sengetøyet jeg kjøper, er brukt. Av og til, hvis jeg finner flere sett med samme mønster, så hender det at jeg bruker ett av dem som sengetøy, men ellers så klipper jeg det opp og bruker det når jeg syr:) Hvis det da ikke er FOR fint til å klippes i, beslutningsvegring...;)
  Ha en fin ukeslutt! Klem B:)

  SvarSlett
 6. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

  SvarSlett