Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


mandag 18. januar 2010

Bildevegg, Beslutningsvegring og Birgers bildehyller

 
Jeg har tenkt en stund på at det hadde vært gøy å lage en bildevegg av noen av mine tusenvis av fotos som ligger i skuffer og skap, samt i fotoalbum og digitalt på pc-en. Det har imidlertid blitt med tanken fordi jeg har vært usikker på hvilke bilder jeg er fornøyd nok med, til at jeg har lyst til å ha dem fremme. Helsparklede hvite vegger stort sett over hele Nostalgiahjemmet har ikke gjort saken bedre... Hva om jeg henger opp bildene og angrer! Da vil spikerhullene bli en daglig påminnelse og irritajonsmoment. Snakk om beslutningsvegring. Dette har ført til at det, etter to år, kun henger ett eneste bilde i Nostalgiahjemmet.En løsning på spikerhull-problematikken er selvsagt å sette bildene på bildehyller, istedenfor å henge dem direkte på veggen. Da kan man jo skifte ut bildene hvis man ombestemmer seg eller får lyst til å bytte ut bildene, uten å måtte lage nye spikerhull.


Disse inspirerende bildene fra den danske designeren Malene Birgers hjem, avgjorde det saken. Bildehyller og bildevegg må det bli!


Tror jeg vil ha det slik som her; med to stk hyller plassert over senga, og bilder i ulike størrelser. Da gjenstår "bare" å bestemme seg for utvalget av bilder, kopiere dem, finne rammer, ramme inn bildene, kjøpe (og male?) bildehyller, og henge disse opp. HM - har en følelse av at dette prosjektet kan ta litt tid :-) Flere inpirerende bilder av Malene Birgers flotte hjem finnes her.

(Foto: skonahem.com)

7 kommentarer:

 1. Spennende !!!

  Stilige bilder !! :)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder! Og flott blogg du har! Ikke lett mer spikerhull nei - har altfor mange av dem selv..

  SvarSlett
 3. flotte bilder! gleder meg til å se resultatet :)

  ønsker deg en fin ny uke,
  klemmer

  SvarSlett
 4. Det er jo enkelt å skifte ut bilder når man har bildehyller! Lykke til med prosjektet!

  SvarSlett
 5. Hehe, jeg kan love deg at for min del ble det et VELDIG tidkrevende prosjekt!! Først hamstre gamle rammer på loppis.. (evighet) å dette med å lage hull i veggen river hjertet mitt i stykker!! MEN nå, etter et halvt år har jeg endelig funnet dem frem.. så kanskje jeg får tid en vakker dag i nærmeste fremtid...

  SvarSlett
 6. love her style! Makes me want to redecorate my house! Hope your day is a beautiful one today!

  SvarSlett
 7. Yes! Picture shelves are such a lovely idea! I've always wanted to do this because I am a fickle girl and am always changing my mind about which picture I want where!

  Hope you are well, my friend! xo

  SvarSlett