Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


tirsdag 19. januar 2010

Dagens oppfordring


Mange i Blogglandia kjenner til nettstedet Etsy hvor det er kjøp og salg av håndlagede produkter. Estsy har  startet en egen gruppe som heter Craft Hope for Haiti, hvor inntektene av salget går til Leger uten grenser på Haiti. Alle produktene er donert bort av håndarbeidsglade personer, og donasjonene varer til og med i morgen (men salget fortsetter lenger). Les mer her.

(Bilde fra Etsy donert av melainemorales)

2 kommentarer:

  1. Dette var virkelig en god tanke!! Man kan jo bli helt syk av bildene og historiene fra Haiti!! Man vil jo så gjerne hjelpe til og dette var et bra tiltak!
    For noen flotte bilder du har lagt ut under her. Jeg trodde først det var du som hadde din fine gangen med klesstativet med alle de nydelige kåpene på..Men jeg har visst sett et par av bildene fra Malene Birgers leilighet før og det er virkelig flott! Ønsker deg en fin torsdag videre! Snart er det helg hipp hurra :))Klem fra Kardemomme :))

    SvarSlett
  2. Kjempebra tiltak du linker til!
    God fredag til deg fra Fjeldborg! Ligger en award og utfordring til deg hos meg:) Klemmer

    SvarSlett