Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 22. januar 2010

Vennehelg

Etter en hektisk uke skal det nå bli godt å senke skuldrene og slappe av. MrNostalgia og meg er klar for det årlige "Vennelaget", som foregår én helg hvert år i januar. Da er vi en gjeng gode venner som samles hjemme hos et felles vennepar. Alle har med vin, pysjamas, sovepose og tannbørste - her er det "leirskole for voksne" :)Tradisjonen tro stiller alle opp på aking fredag kveld/natt, dersom føret tillater det. Ellers er programmet deilig mat, god drikke, og masse "catching up" i form av samtaler om viktige og uviktige saker. Med andre ord er det duket for en fin helg... Ønsker dere som titter innom her, en deilig helg.
(Foto. Leslie Thompson på Flickr)

13 kommentarer:

 1. Heeerlig! Ønsker deg en festlig vennehelg!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Heeerlig tradisjon! SIkkert kjempekoselig...
  Ha en fortreffelig og gøyal vennehelg:o))

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Å, så koselig det høres ut!
  Ha en superduper vennehelg!

  moaklem

  SvarSlett
 4. Dette hørtes rett og slett ut som en HÆRLIG helg!!! Håper dere koser dere masse med både aking, god mat, deilig vin og fine samtaler ♥

  SvarSlett
 5. Gurimalla, for en fantastisk idè!! Gjett om jeg skal innføre samme tradisjon, jeg må bare få et større hus først;) Håper virkelig helgen blir super, det høres ut som det er sjanser for det!

  KOS DERE!

  Gode klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 6. Goood helg til dere!! Kos dere masse med venner! Klem

  SvarSlett
 7. Hei Mia!
  Det hørtes da vanvittig koselig ut! Jeg hadde definitivt blitt med på natt-aking!
  Herlig med noen slike tradisjoner. Håper Eames gyngestolen blir din en dag!
  Ha en glad og opplevelsesrik ny uke!
  Klem Kaspara

  SvarSlett
 8. Hei Mia! Er sikker på at dere hadde en super helg! Dette programmet hørtes så moro ut! Nattaking burde vært en tradisjon her i huset også! Jeg elsker å ake nemlig :))
  Ha en fortsatt fin uke! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 9. Hei! Jeg liker veldig godt oppfordringen din under her, og illustrasjonen du har i margen til höyre er helt nydelig. Jeg er svak for birds om dagen...
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 10. Hei søte du. Det ligger en utfordring til deg på bloggen min. Hope you like it :)

  SvarSlett
 11. what a beautiful table setting. i couldn't get the translator to work, so i wasn't able to read. as usual. it's so beautiful here.
  : )

  SvarSlett
 12. Hei hei - håper helgen var knakende god!!
  Høres ut som en herlig tradisjon med slik "vennehelg" da. Det er ikke alltid så lett å treffes i en travel hverdag, da er jo slike tradisjoner gode og ha :)

  Ha en deilig dag!

  SvarSlett
 13. Så koselig!
  Viktig å holde tradisjonene ved like og pleie vennskap og barnet i seg*s*

  Er sikker på at dere hadde en flott helg!

  Cat:-)

  SvarSlett