Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


torsdag 28. januar 2010

Award og 7 ting om meg


For et par dager siden fikk jeg en hyggelig award fra Ingrid med den inspirerende og flotte bloggen Fjeldborg. Litt senere fikk jeg samme award fra Marthe, med den livsglade og fargerike bloggen thinktank.  Med awarden fulgte det en utfordring om å fortelle 7 ting om meg selv. Her kommer derfor noen mer eller mindre interessante fakta om meg...
 • Jeg fikk mitt første kamera før jeg fylte 10 år, og har siden da vært opptatt av foto.
 • Jeg misliker sterkt å fly, men elsker å reise og oppleve nye steder. (Har besøkt 5 av 7 verdensdeler, mangler kun Oceania og Antarktis).
 • Jeg valgte bort håndarbeid på ungdomsskolen og hadde sløyd istedenfor. Liker desverre fortsatt ikke hverken å strikke eller sy.
 • Jeg er stolt over å ha tatt dykkersertifikatet, på tross av at jeg har litt vannskrekk og lett blir båtsyk.
 • Jeg er mindre stolt over å ha gått på 5 - fem - italienskkurs men kan fortsatt svært lite italiensk! Sukk - det er et utrolig vakkert språk, men så vanskelig å lære (i allefall for meg).
 • Jeg har en drøm om en gang å starte min egen butikk/kafè.
 • Familien, vennene mine og MrNostalgia er det viktigste i livet mitt.
Awarden og utfordringen gir jeg videre til noen av mine favorittblogger: Dans på roser, Huset ved bekken, kjerstis lykke, Erteblomsten, og holmberg everyday living. Det hadde vært hyggelig å vite litt mer om dere, men utfordringen er selvsagt helt frivillig. Awarden er uansett deres, og vel fortjent. 

Ha en deilig torsdagskveld og helg (snart).

PS. Jeg får servert kald hvitvin og varm hjemmelaget fiskesuppe av MrNostalgia i hvert øyeblikk. Heldige meg :-)

6 kommentarer:

 1. ååå tusen takk søte du:)

  Og så morsom lesing om deg, drømmer selv om å lære italiensk!
  Så synd at du ikke liker å strikke da... Ofte så er det jo bare lysten og interessen som må til. Da har man lyst til å lære, og så går alt så mye enklere...

  Klem til deg fra meg:)

  SvarSlett
 2. Heisann :))
  Tusen hjertelig takk for dette koselige deg!
  Og gratulerer så mye du også! :)
  Du er så flink til å spre trivelige kommentarer overalt og fortjener enhver oppmuntring :))
  I dag er det fredag hipp hurra!! Beste dagen i hele uka! Håper du har noe hyggelig på programmet i helgen Mia..Stor fredagsklem fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 3. Heldige deg. Her går det i ritz kjeks (plain) og te *lol* Håper du får en fin helg og grattis med vel fortjent award :)

  SvarSlett
 4. 1000 takk for award! =) Veldig hyggelig.
  Gøy å lese litt mer om deg.

  Jeg har hatt den utfordringen om å fortelle om meg selv før...må tenke litt....får se om jeg skriver mer om meg selv....

  Ønsker deg en fin helg!
  Klemmer Kathrin.

  SvarSlett
 5. Jeg glemte å kommentere det du skrev om bildene fra An angel... men ja selvfølgelig ta bare for deg. Jeg har jo snappet dem opp fra et sted selv. Alt kan jo ikke komme fra eget hode må vite ;)

  God lørdagskveld :)

  SvarSlett
 6. Tuuusen hjertelig takk snille søte deg, det var veldig trivelig! Og gratulerer til deg også, veldig fortjent!!!
  Trivelig å bli litt bedre kjent med deg også;)))
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  Varme klemmer;)

  SvarSlett