Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


onsdag 13. januar 2010

De små ting


 Idag oppdaget jeg De små ting, som hittil har vært en ukjent blogg for meg. Det var dagens lykketreff! Som nevnt i mitt forrige innlegg er jeg for tiden litt i tenkeboksen angående hva jeg vil med bloggen min i 2010 (det har nok sammenheng med at jeg også tenker litt på hva jeg ønsker å fokusere på i livet generelt  det neste året). I tillegg har jeg hatt litt skrivesperre på tross av rekordlangt siste innlegg - eller kanskje nettopp på grunn av det... Uansett, noe "løsnet" etter dagens runde i herlige Blogglandia og denne bloggen ga masse inspirasjon og bidro til at jeg ble kvitt min lille "bloggsperre". Nå har jeg mange nye idèer og jeg bobler over av lyst til å poste nye innlegg. Mens jeg prøver å samle idéene vil jeg gjerne dele det fine mottoet til Lill Therese og bloggen De små ting: 

"De som bringer solskinn til andres liv, klarer ikke å holde det borte fra seg selv".

(Foto fra Gridlines på Flickr, via De små ting )

3 kommentarer:

 1. Så utrolig søt du er! T A K K for de gode ordene dine.
  Ønsker deg lykke til videre med skrivingen din. Du har en flott blogg og jeg vil gjerne følge med her :) Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Kjempefint ordtak!! LIKER!!!
  klemmer

  SvarSlett
 3. Hei kjære deg,

  jeg likte så godt innlegget under her. Du satte ord på mange av de samme tingene som jeg tenker på i forhold til bloggingen. Kan vi ikke bare være enig om at vi skal blogge om akkurat det vi vil, akkurat når vi vil. Jeg skal prøve å leve litt etter det, men kjenner at det ikke har løsnet ordentlig enda. Kanskje jeg skal ta meg en tur innom denne bloggen du anbefaler? jepp, det skal jeg faktisk:)

  Håper du har det fint! Ønsker deg en flott kveld:)

  Mange klemmer fra meg, som kommer til å lese bloggen din selv om den ikke handler om interiør. De beste bloggene er de som blander ulike temaer, spør du meg

  SvarSlett