Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 15. januar 2010

Verdt å få med seg...Årets Reiselivsmesse og Fotomesse arrangeres i Lillestrøm denne helgen. Snakk om å slå "to fluer i en smekk"! Ved siden av interiør er foto og reise to av mine største interesser, så dette må jeg få med meg. Takk til min kjære MrNostalgia som tipset meg om dette :-) Jeg har skjønt at det er flere som interesserer seg for dette i Blogglandia, derfor gir jeg tipset videre. Tror det blir mye inspirasjon å hente her...
Nå kommer Nord-Europas største fotomesse til Oslo. I tre hele dager kan du la deg inspirere av alt innen foto. Messen har noe for alle. Selv de aller minste. Fotomessen har blitt kjent over hele verden for sine enorme fotoutstillinger, alle de kule tingene og den samlede kompetansen. I Stockholm ble det laget over 3 km med fotoutstillinger. I Oslo vil alle de store merkene være representert, og fotoutstillere som Albert Watson, Morten Krogvold, Tomas Monka, Trine Mikkelsen og mange flere vil være til stede.
Vi ønsker at alle som er fotointeressert, skal besøke messen. Messen er ikke bare for dem som kan fotografere. Du kommer garantert til å gå herfra med ny inspirasjon til å fotografere mer, sier Jonas Lemberg, prosjektleder for Fotomessen. Les mer her.

REISELIV 2010
Den herlige feriefølelsen starter på Reiseliv i januar, med yrende gateliv, lukter, smaker og lyder fra hele verden. Vi krydrer din rett-i-kroppen opplevelse med flamencokurs, musikk, teater, matspesialiteter, reiseskildringer, klatrevegg, Bamseklubb, konkurranser og quiz, reisepremier, kjente fjes, og mye mer. Les mer her.


2 kommentarer:

 1. Så gøy! Har du vært på denne fotomessen tidligere? Lurer på om det er noe for meg som helt fersk blogger og speilrefleks-kamera-eier??
  Om det er noe og lære for oss som ikke kan noe?

  Sikkert veldig mye fin inspirasjon og gode motiv-ideer...

  Hm... må prøve og få tatt meg en tur dit tror jeg, takk for tipset:o))

  Nyt helgen!

  Klem Line:)

  SvarSlett
 2. spennende :)

  ønsker deg en flott helg,
  varm klem fra meg

  SvarSlett