Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


søndag 1. november 2009

Avslappende søndagSove lenge


En tur innom badet


Spise god frokost


Sitte i godkroken


Lytte til radio og lese litt


Blogge litt fra "bloggehjørnet"


Ta på uteklær og rusle en tur med MrNostalgia


... og nå er det tid for å tenne noen lys og spise middag


... før kvelden avsluttes i sofakroken.

Deilig avslappende søndag her i hovedstaden :-)

Relaxing Sunday
Sleep long, good breakfast, read, listen to radio, out walking with MrNostalgia, light some candles and end the night in the sofa. Nice relaxing Sunday afternoon her in Oslo.

All photos: bloomingville.com

9 kommentarer:

 1. ..hørtes ut som en helt perfekt søndag!
  Fine bilder!

  moaklem

  SvarSlett
 2. Vakre bilder! Smaskens, altså! =)

  Klem Kathrin

  SvarSlett
 3. Perfekt!♥ Og nydelige bilder! Ha en flott uke:) Heidi

  SvarSlett
 4. Love every single picture of this post!
  by the way: thank you so much for your always nice comments! Wish you a beautiful day today with a lot of hugs and kisses! geisslein

  SvarSlett
 5. Å kjære deg, kriiise. Lurer på hvorfor det gikk så galt hos deg? Kjører du 1024px oppløsning på skjermen din? Her ser bloggen din helt topp ut for meg iallefall.

  Her er de opprinnelige tallene:

  Header wrapper
  width 660px

  Outer wrapper
  width 660px

  Main wrapper
  width 410 px

  Side bar wrapper
  width 220px

  Footer
  width 660px

  Bare spør hvis det er noe mer. Klem Minmill

  SvarSlett
 6. Heisann igjen. Det er gøy å kunne hjelpe til. Jeg regner med at du bruker Minima template som mal for bloggen din, for det er for denne malen oppskriften gjelder.

  HEADER, OUTER og FOOTER er "liksom" hovedbredden på bloggen din. Innenfor her kan du sjonglere med MAIN og BAR wrapper width. Hvis du har 660px som hoedbredde, må MAIN og SIDE være innforbi dette tallet. Det er derfor MAIN er 410px og SIDE 220px (30px blir brukt til mellomrom mellom MAIN og SIDE). Hvis du utvider MAIN, så må nødvendigvis SIDE bli smalere, og det er jo dumt. Så det er derfor det er nødvendig å øke hovedredden. Men du kan jo feks. prøve deg med en smalere hovedbredde enn 990px.

  Fikk den gode feen sitt oppsett i dag, og hun bruker :

  Outer wrapper 900 px

  Main wrapper 620 px

  sidebar wrapper 240 px

  Footer 900 px

  Men den bakgrunnen du bruker kan jo selfølgelig skape krøll. Den kjenner jeg ikke noe til.

  Skrift og fager forandrer seg bare om du forandrer mal/template. Hvis du bare forandrer bredder i HTML kodene, så skjer det ikke. Så jeg tror ikke det er så farlig å prøve seg fram.

  Ok, jeg håper du iallefall skjønte litt av det jeg sa nå. :)) Ikke så lett å formidle skriftlig.

  Klem Minmill

  SvarSlett
 7. Heisann :))Ser at det er flere som ønsker seg bred blogg og store bilder :)Ble så inspirert hos Minmill jeg også og skal forsøke meg i kveld..Du lurte på om Eamesstolen var noe god å sitte i og der må jeg nok være så ærlig å si at ingen av oss sitter i den stolen om vi ikke må..Den har så lav rygg, men det det mister i sittecomfort tar den igjen på designet en million ganger..Jeg ELSKER stolen min og angrer ikke et øyeblikk på det kjøpet!
  Ha en fin uke videre :))

  SvarSlett
 8. These photos are gorgeous! I think you and I have similar taste. Thanks for your lovely comments. You always make me smile. xoxo Gigi

  SvarSlett
 9. så lekkert innlegg.
  en fryd for øyet.

  SvarSlett