Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


mandag 2. november 2009

Julie & Julia

MÅ bare komme med en filmanbefaling! I helgen var nemlig MrNostalgia og jeg på kino og så "Julie & Julia".

"Filmen forteller to sanne historier. Den ene om Julia Childs oppdagelse av fransk kokkekunst i Frankrike på 1950-tallet, og hennes kamp for å gi ut en fransk kokebok for amerikanske husmødre. Den andre om Julie Powells bloggprosjekt i 2002, der hun bestemte seg for å lage alle oppskriftene i denne kokeboka i løpet av 365 dager. Filmen hopper mellom Julie og Julia, og vi oppdager at begge historiene handler om det samme, nemlig målbevisste kvinner som kjemper for å oppnå noe"...

Se trailer fra filmen her:
http://nrk.no/p3tv/goto/?bcpid=1909243188&bctid=42889736001

Jeg synes Meryl Streep er en fantastisk skuespiller, og liker alle filmene hun spiller i. Denne er inget unntak! Synes filmen var morsom og hjertevarm. I tillegg er det jo litt morsomt at den også handler om en jente som blogger... Deilig film på en kald høstkveld :-)

Julie & Julia
MrNostalgia and I went to the movie this weel-end and watched Julie & Julia. Great movie! :-)

8 kommentarer:

 1. Denne står på skal se listen min, men jeg må nok pent vente til den kommer på DVD. Bor på et lite sted vet du så det er begrenset hva som settes opp på kino, og filmene som settes opp er stort sett filmer som gikk på kino for et par måneder siden i de større byene *lol*

  SvarSlett
 2. ELSKER denne filmen, fikk lyst til å gå rett inn og se den på nytt med en gang!:)

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Den filmen MÅ jeg bare se!

  Takk for godt tips.

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 4. PS. Den runde sofaputen er fra Jeanne D`arc living. Mener den er kjøpt hos Linneas Hage.
  www.linneashage.no

  :)

  SvarSlett
 5. Dette er filmen for meg,takk for tipset:o)Kanskje du vil være med i konkurransen min også?Klem fra Maliva

  SvarSlett
 6. Åh, den filmen fikk jeg også lyst til å se! Og så fikk jeg veldig lyst til å innta den søndagen du beskriver under her...;) Klem B:)

  SvarSlett
 7. AI,den har jeg hatt lyst til å se lenge nå. Kanskje jeg skulle se den i morgen?! Herlig med sånn feel good filmer i allefall. Hihi,ang hobbyrom..mitt er også på kjøkkenet...enda i allefall:-)

  SvarSlett
 8. Den fikk jeg lyst å se, takk for tips!
  Du spurte for litt siden om putene jeg lager og hvordan man får bildet over på stoff, jeg skal prøve å gi en enkel forklaring:) Jeg bruker "T-shirt transfer papir" som kan kjøpes overalt. De finnes så vidt jeg vet kun iA4 størrelse, så jeg pleier å bruke hele arket før jeg skriver ut. Finner bilder, speilvender dem i fotoprogram og stryker det på tynt, enkelt hvitt bomullsstoff. (jeg kjøper faktisk hvite laken;) Så klipper jeg ut og syr det på. Man kan selvsagt stryke det rett på, men jeg synes det er finere og mer holdbart på denne måten. Dessuten kan man sy det på alle teksturer og stoff. Du kan også ta av bilder og skifte;)Det høres kanskje litt styrete ut, men det er virkelig ikke det. Bare prøv:)

  Ha en fin dag, klem fra Heidi♥

  SvarSlett