Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


lørdag 7. november 2009

Lørdag og alene hjemme...

Det er litt stille og tomt her i Nostalgiahjemmet når MrNostalgia ikke er her, men jeg prøver å gjøre det koselig likevel  med bla levende lys. Bildene under er tatt idag ved frokosttid (klokken avslører at jeg fikk min skjønnhetssøvn) :-) Spisebordet og sittebenken, med masse praktisk oppbevaringsplass under, har MrNostalgia laget. Madrassene er vanlige skumgummimadrasser som vi har kuttet til i riktig størrelse og trekkene har min snille mamma sydd av noen store lin/bomullsduker. Godt å ha handy familiemedlemmer! Resultatet er jeg veldig fornøyd med, og her tilbringes mye av tiden når vi er hjemme.Nå har jeg akkurat vært ute og tittet (og handlet litt) i noen av mine favorittinteriørbutikker. Når katten er borte... (Ooops MrNostalgia leser jo denne bloggen innimellom) :-D I kveld skal jeg på middag hos en venninne og etterpå skal vi på AHA-konsert i Oslo spektrum. Forteller nok mer om det senere - og kanskje viser noe av dagens "fangst". Ha en fin-fin lørdags kveld!

Saturday  and home alone.
Feels a little quiet and empty when MrNostalgia is not here. But I try to make it cosy anyway :-) The diningtable and the bench  is made by MrNostalgia and my mother have sewn the canvas on the matresses. I am satisfied with the result and this is where we spend a lot of time when we are home.


Now I have just been out and visiting some of my favorite interiorshops (where I also bought something)... Tonight I will have dinner at a friends place and then we will go to  a concert, which I will probably tell you more about later. Have a great Saturday! (Sorry if this is not a good translation)...

23 kommentarer:

 1. Hei igjen,Mia!
  Det er så vakkert, "rent" og delikat hos deg!
  Den sittebenken er bare sååå fin og innbyr jo bare til hygge og kos og til å sitte leeeeenge.
  Ser du bruker denne isblå farven som jeg liker så godt.
  Kos deg på AHA-konsert!
  Her skal jeg begynne å finne fram lørdagsgodteri og lørdagskose med ungene mine.
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 2. Fiiin kjøkkenkrok du har. Og stilig klokke! Hvor har du kjøpt den?

  SvarSlett
 3. så FIN kjøkkenkroken din er! deilige duse farger som gjør godt for øyet :)

  a-ha konsert hørtes knalt ut!

  varm klem

  SvarSlett
 4. Your space is pretty and light-filled! Really lovely. I love the chandelier over your table! xoxo

  SvarSlett
 5. Jeg er helt enig med de andre, så fint dere har det. Jeg er også glad i blått, finere farge finnes ikke :)

  Hvordan var konserten? Jeg elsker Aha, men har hørt så mye bedrøvelig om livekonsertene deres. Var det verdt pengene?

  Dette med følgere har ikke jeg skjønt så mye av heller, er derfor ikke så lenge siden jeg la til en applikasjon selv. Men de bloggene du legger deg til som leser på kommer på en liste på profilen din. Den listen fungerer på samme måte som Blogger jeg elsker akkurat nå applikasjonen du har på høyre side, det nyeste oppdaterte bloggene ligger øverst. Ehhmm, tror jeg ;)

  SvarSlett
 6. For et nydelig kjøkken og for noen nydelige farger! Helt etter min smak! :) Herlig rett og slett. Så ut som en flott morgen. Ha en god søndag, og heldig er du som skal på AHAkonsert! Kos dere masse!

  SvarSlett
 7. Hei! Så fin kjøkken krok, jeg ønsker meg også sånne benker...har ikke engang plass til et tomannsbord på det lille kjøkkenet mitt...!

  Ha en fortsatt fin søndag, og koselige kommentarer fra deg er høyt verdsatt! Klem AK;:))

  SvarSlett
 8. å herlighet for en skjønn spisekrok!!
  veldig delikat.
  fine farger.
  takk for koselig hilsen inne hos meg i dag.

  SvarSlett
 9. For en lykke å kunne være hjemme alene. Jeg har ingenting imot det, og det virker jo som du har kost deg. Du har tatt herlige bilder fra kroken deres. Skulle gjerne slengt meg litt på den benken der jeg. Heldige du som har vært på aha konsert. Donkeyboys må jo også ha vært stort å få med seg. Skulle gjerne vært der jeg også.
  Ha en fin kommende uke....

  SvarSlett
 10. Så vakkert det er hos deg! =) Nydelig!

  Aha konsert.... mmmmmm.... mine helter! =)

  SvarSlett
 11. Så koselig du har det :) Jeg elsker benken ved spisestuen din, og har en liknende selv. Vi måtte ta vekk hjørnedelen, da vi bygde nytt hus, og savner det litt merker jeg, når jeg ser ditt :)
  Håper konserten var super.
  Klem Beppe

  SvarSlett
 12. Hope your weekend was not to still ;o)
  Wish you a wonderful week!!!

  SvarSlett
 13. Super fin spisekrok!
  Og en nyyyyydelig lysekrone!!

  God kveld:)

  SvarSlett
 14. Så fine bilder. Veldig fint på kjøkkenet ditt!
  Håper du hadde det gøy på konsert!!

  SvarSlett
 15. Så nydelig det er hos deg! Skjønne farger.
  Nei, lappeputen i gangen vår er nok en House Doctor pute :) Håper du hadde det moro på konsert?

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 16. TENK å kunne sove til 10.15.. ojojojo.. det er jo midt på dag for meg det.. haha! det skal bli andre boller når barna blir eldre.. da skal jeg lære dem å sove lenge.. mohaha ;-D

  FOR en nydelig kjøkkenkrok dere har, så ren, men samtidig så innbydende. Flaks jeg ikke bor her.. for da hadde jeg nok blitt sittende der hele dagen.. hihihi :) Misunnelig. neeeeida!

  klem

  SvarSlett
 17. ps. er lysekronen fra åhlens?

  SvarSlett
 18. Herlige bilder fra en fin spisekrok!
  Håper du hadde en herlig helg;)
  Var forresten konserten bra?
  Tusen hjertelig for snilleste kommentar;)
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  Kveldsklem fra meg;)

  SvarSlett
 19. For en koselig kjøkkenkrok dere har! Nydelige farger også! Jeg har alltid drømt om en kjempebred vinduskarm med puter hvor man kan sitte og lese eller bare være sosial, og benken deres var jo ikke langt unna:)
  KLem B:)

  SvarSlett
 20. Fantatiske bilder fra et skikkelig nydelig hjem! Jeg ELSKER fargene og lyset!♥ Ha en fortsatt fin uke! Klem fra Heidi

  SvarSlett
 21. Your English is very good! I love your soft blue and white home...very pretty!

  SvarSlett
 22. Så ut som et lykkelig hjørne av verden....Hege

  SvarSlett