Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


torsdag 12. november 2009

Dagens tips - Google Translator

Først - 1000 takk for alle de koselige kommentarene på forrige innlegg! Hver enkelt kommentar varmer i høstkulden. Det har vært litt hektisk denne uken og jeg kommer tilbake i morgen med en liten oppdatering fra helgens konsert. Før jeg legger meg for kvelden ville jeg imidlertid bare dele et tips som forhåpentligvis flere enn meg kan ha nytte av... Oppe til høyre på bloggen min kan dere se at jeg har innstallert Google Translator. For de som ikke allerede kjenner til dette, så er det et (gratis) oversettelses-verktøy. Gjester som ikke forstår norsk og er innom bloggen, kan velge språket de vil oversette siden til. Oversettelsen er automatisk og ikke alltid den beste, men jeg tror de fleste forstår ut fra sammenhengen hva man ønsker å uttrykke. Smart!?!

For de som lurer på hva malingspannene på bildet har med saken å gjøre, så er svaret: "Absolutt ingenting!" Jeg måtte bare sette litt farge på innlegget :)

Tip for today - Google Translator 
First of all - thank you so much for  the nice comments on my last post! Tomorrow I will update you about the concert last weekend, but tonight I just wanted to share a tip whith you... As some of you might already have discovered, I have installed Google Translator on my blog (up on the right corner). That means that you can translate my blog to most languages just by pressing one button. The translation is probably not the very best, but I belive that you will understand most of the meaning. For this reason I will not translate my posts from now on. I really appreciate that you take time to visit my blog, and I hope that you still want stop by at Villa Lykke.
BR. MiaNostalgia

Photo: Mark Scott 
- placed here to put som colour on this post :-)

1 kommentar:

  1. Hehe! Artig farge på innlegget ditt - og jeg ble inspirert og fikk lyst til å gå hjem og male, selv om jeg ikke kan male, i alle fall ikke kunst....

    Du må ha ei HERLIG helg Nostalgia:)

    Klem hege

    SvarSlett