Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 13. november 2009

Aha - A walk down memory lane

Alle jenter som bodde i Norge og var tenåringer på 80-tallet (inkludert meg) hadde et eller annet forhold til de tre guttene i Aha. Jeg var ikke deres aller største fan, men synes musikken var stilig, og guttene var jo ganske "hotte" :-) Det fleste jeg kjente hadde et "crush" på Morten, mens jeg  var mer betatt av Magne.

På  You Tube snutten under får vi høre deres største hit "Take on me" og  får samtidig mimre litt tilbake til deres glansperiode. Regner med at mange kjenner igjen stilen på en del av bildene; Hullete jeans (helst med oppbrett), oversized collegegenser, hockeysveis, skinnarmbånd, dressjakke eller dongerijakke med oppbrett på ermene, "Top Gun Skinnjakke"... Ja, det var tider!Grunnen til denne mimringen er at jeg var på Aha-konsert i helgen. Vi hadde plasser langt fremme under konserten og fikk se "80-talls heltene" på ganske nært hold.

 De fremførte både gamle kjente sanger og noen nyere låter. Høydepunktet for meg var "Velvet" hvor jeg nesten fikk intimkonsert-følelse. Imidlertid var stemningen  høyest under avslutningssangen Take on me", med høylytt allsang fra publikum. For de av dere som spurte om jeg synes konserten var bra, så er svaret ja :-)

Nå er det ny helg og nye muligheter. Jeg  kommer nok sterkere tilbake med et mer interiør-relatert innlegg snart, men først vil jeg lytte til Aha sin nyeste singel "Foot of The Mountain"

http://www.youtube.com/watch?v=HbG69SAZUKw


Ønsker dere en fin-fin helg!

4 kommentarer:

 1. har du tatt de bildene selv?
  i så tilfelle er du veldig flink.

  SvarSlett
 2. Ja, jeg har tatt bildene selv (med mobilkamera), og det var hyggelig med ros. Takk :-)

  SvarSlett
 3. Heisan Mia Nostalgia!
  Ja, 80-tallet var saker. Det var liksom mitt store tiår også. Var heller ikke en av de aller største fansen til AHA, men hørte jo selvfølgelig noe på dem. Morten var den kjekkeste for meg, husker jeg.
  Det hadde vært morsomt å få oppleve dem "live".
  Kan tenke meg taket løftet seg under "Take on me",ja!
  Ha en finfin helg! Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 4. Så bra at du hadde en fin konsert opplevlse. Enig med Mi-Rachel at det var nydelige bilder ;)

  Klem

  SvarSlett