Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 6. november 2009

Endelig helg!

Denne helgen er MrNostalgia på "guttetur" til Dublin, og jeg er derfor alene hjemme. Har brukt kvelden til å sløve foran tv i selskap med Skavlan og Harald & Thomas, samt tittet innom Blogglandia og surfet litt på nettet. Har funnet masse flotte interiørbilder til inspirasjonsmappen min. Deler nok med meg snart :-) I morgen venter en litt mer aktiv og sosial dag, men først venter senga... og jeg har ingen planer om å la vekkerklokka ødelegge skjønnhetssøvnen min med det første. Ønsker alle en god natt & god helg!
Finally weekend!
This weekend MrNostalgia is in Dublin on a "boystrip", and I am home alone. I spent the night in the sofa watching TV, blogging and finding lots of inspiration and beautiful interiorpictures on the internet. Guess you will see some of them on my blog later... Now it is time for bed, and I will not let the alarm klock ruin my beautsleep tomorrow. I wish you all a good night and a great weekend. 

PS. I found the picture in my inspirationfolder and unfortunately I do not know the source. Please inform me if you know where it is from. 

1 kommentar:

 1. God morgen, Mia Nostalgia!
  Da håper jeg du har fått din velfortjente skjønnhetssøvn! Tusen takk for koselig hilsen på bloggen. Så morsomt at du kunne like litt lilla,hi,hi! Jeg er så glad i lys lilla, ikke den tunge mørke lillatonen.
  Likte så godt den grønnturkise klokka du viste på bildet. Den farven er helt nydelig, synes jeg.
  Ha en finfin dag i hovedstaden!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett