Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


onsdag 28. oktober 2009

Lykkelig medlem med award...

Så lenge jeg kan huske har jeg samlet utklipp og inspirasjon fra blader og aviser, og skrevet ned tips og idèer om bla interiør, reiser. Da jeg i sommer oppdaget NIB og "Blogglandia", fant jeg et nytt sted for inspirasjon og glede. Det kaller jeg et lykketreff! Dette "landet" er nemlig bygd opp mange flotte mennesker som deler inspirasjon og små og store gleder (og noen sorger) med en felles interesse for interiør. Ved å opprette en egen blogg etter en kort periode som leser, følte jeg at jeg ble en større del av dette fellesskapet. Istedenfor å ha en inspirasjonsmappe med utklipp, har jeg nå et aktivt sted hvor jeg ikke bare kan samle men også får dele kreativitet, tanker og inspirasjon med likesinnede - og i tillegg få tilbakemelding på dette. Det er hverdagslykke for meg.

Steget videre ble å søke medlemskap i "det gode selskap" som NIB representerer, og det har jeg nå altså fått! Jeg er dermed stolt medlem i NIB, og kan offisielt kalle meg interiørblogger.For de som måtte lure så ligger (iallefall foreløpig) under Bloggrull 1 som er Nostalgiske Interiørblogger. Mulig det endrer seg underveis.


Den andre tingen som har hendt siden sist er at jeg har fått min første award!


Jeg må innrømme at jeg ble veldig glad og littegrann stolt da jeg fikk vite at Kjersti fra den inspirerende og vakre bloggen Kjerstis Lykke har gitt meg denne awarden i godt selskap av 3 andre blogger som jeg setter stor pris på; Holmberg Everyday Living, Erteblomsten, og Fjellrosa og livet under stjernene. 1000 takk for awarden Kjersti! Jeg er glad over å ha funnet bloggen din og blitt litt "kjent" med deg her i Blogglandia.

Tjohei - så hyggelig å være medborger av denne positive bloggverdenen! :-)


Happy member with an award I have become a member of NIB (Norwegian Interior Blogs), and I got a nice award from a very inspiring blogger; Kjerstis Lykke. It feels good to be part of the positive world of blogging :-)

2 kommentarer:

  1. Velkommen til NIB moro å følge deg videre.
    Moro med blogg

    SvarSlett
  2. Så koselig! Ja, er det ikke artig og koselig å ha funnet blogglandia? Er ganske ny selv og blir hver dag forbauset i positiv forstand over hvor mange flotte og flinke folk det er rundt om. Når de i tillegg er hyggelige, er det jo bare kjempekjekt alt sammen! Ha en fin helg:) Klem fra Heidi

    SvarSlett