Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


søndag 25. oktober 2009

Kortere dager og nye perspektiver...

I uken som har gått tilbrakte jeg mer tid enn normalt på soverommet, både i sovende og våken tilstand (årsak finnes i forrige innlegg...). Det ble tid til å titte ut av vinduet... Nydelige høstfarger utenfor!
Og da jeg lå og "stirret i taket" la jeg merke til en interiørdetalj i som jeg egentlig sjelden vier noe særlig oppmerksomhet...

Jeg så plutselig lysekronen i et nytt perspektiv
og la merke til at den egentlig var ganske så fin...
Moralen må vel være: Det er mye vakkert å oppdage hvis man bare tar seg tid til å legge merke til de små detaljene rundt seg :-)
Nå er det er slutt på lange dager både i overført og vanlig betydning. Jeg er frisk igjen (deilig!), og i natt var det slutt på sommertid for denne gang. Dagene blir kortere og det blir fortere mørkt ute. Må innrømme at mørketiden ikke er min favoritttid på året, men man må jo bare gjøre det beste ut av det. Nå er det på tide å sitte inne med en kopp te, bok, deilig pledd og levende lys... HM - det er kanskje ikke sååå galt likevel?

Ønsker alle en fin søndagskveld, og 1000 takk til dere som la igjen hyggelige hilsener på tidligere innlegg, det gleder like mye hver gang.

Days are getting shorter and new perspectives...
Last week I spent more time in my bedroom than I usually do (last post explains why). I had time to look out through the window - and when I was staring to the roof I also got a new perspective on the lamp there. I thought it looked very nice... What I actually wanted to say here is that if you take the time to look around you, you might find pleasures in the little things :-)
I have recovered from the flu, and we have adjusted the time from summer to winter - two reasons why days are getting shorter. Fall is the time to stay inside with a cup of tea, read a good book, and light some candles. I hope you enjoy the fall and I wish you a happy week.

8 kommentarer:

 1. Så mye fint det var her hos deg! Farger og stemningen her var så behagelig og inspirerende! Titter innom igjen. God bedring! Heidi:)

  SvarSlett
 2. Hei du:)
  Har en award til deg på bloggen min:)
  Klem Kjersti

  SvarSlett
 3. Nyydelige lyskroner og flott blogg du har, håper du fortsatt får en fin dag..:-)

  SvarSlett
 4. Hei kjære deg!

  Først og fremst, tusen takk for varm og veldig hyggelig kommentar fra deg. Det gjør meg glad! Har hatt en laaang pause fra bloggingen nå, men kjenner jeg savner det. Blir vel et innlegg igjen snart. Tror det er sunt å la det ligge litt innimellom.

  Veldig glad for at du la igjen noen ord hos meg slik at jeg fikk sjansen til å oppdage bloggen din. Her fant jeg masse jeg likte! Også skriver du så godt:) Må si den lampen et par innlegg nedenfor her var lekker. Morsomt at du fant den perfekte skjermen på Birkelunden. Godt å høre at man fortsatt kan gjøre kupp der. Jeg synes det har blitt så dyrt...

  Håper formen er på stigende kurs og at influensaen slipper taket snart. Jeg titter innom deg igjen snart!

  Klem fra Marthe

  SvarSlett
 5. Hei hei! Så fint du er bedre:) Velkommen til NIB:)

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Så koselig blogg du har. Første gang jeg er innom her. Morro!
  Kjempe gøy å lese om alle cafeene du har vært på rundt ved Majorstuen. Jeg bor jo like i nærheten selv, men det blir dessverre til at man drar på de samme gamle stedene hve gang. Sånn av ren vane. Nå skal jeg absolutt ta meg en tur innom noen av de du har skrevet om :)

  SvarSlett
 7. God morgen!
  Jaaa, hadde det ikek vært herlig med en slik oase av en soveplass ? Jeg er redd jeg plutselig hadde blitt singel.. hihi, for jeg tror ikke min barske (kremt!) mann hadde ville bodd/sovet slik :-) Litt for feminint tror jeg.. hihi!

  Kjempefin lysekrone!

  Ha en fin dag på jobben!
  klem fra Ida

  SvarSlett