Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


onsdag 21. oktober 2009

Laaaaang dag


I likhet med en del andre så har jeg også blitt bitt av influensabasillen. Sov til over middag, slepte meg ut til sofaen i stua hvor jeg fikk litt positiv energi av å streife rundt i Blogglandia, før jeg kapitulerte og tuslet tilbake til senga igjen. MrNostalgia hadde en avtale etter jobb, men god som han er så kom han først innom og fyllte opp Nostalgiahjemmet med litt proviant og kjærlighet. Nå er klokken passert elleve, og kvelden har stort sett gått med å gjøre minst mulig. Fotsatt udusjet, i pysj og med håret til alle kanter... Huff, føler meg ikke særlig presentabel - godt ingen i bloggverdenen kan se meg! Får vel komme meg i dusjen før MrNostalgia er tilbake, og jeg skal legge meg - IGJEN. Som overskriften antyder - en laaaang dag idag. Men, men imorgen er det ny dag og nye muligheter :-)

Ønsker alle en god natt.

PS. Siden jeg har tilbrakt størstedelen av dagen i senga fant jeg et bilde av et vakkert soverom i bildearkivet mitt. Synes kombinasjonen av det "feminine" rosa sengeteppet, blondesengetøyet lyskronen, nattbordene, lampene og krakken mot den "maskuline" murveggen er helt nydelig. ME LOVE! Vet dessverre ikke hvor jeg har bildet fra, men dersom noen vet det så si fra slik at jeg kan oppgi kilden.

A long day
I have gotten the flu, and have spent most of the time in bed today. It has been a looong day, but tomorrow is another day, with new possibilities. I think the picture og the bedroom is beautiful. Unfortunately I do not know where I got it from. Please let me know if you have the source. I wish you all a good night.

4 kommentarer:

 1. hei hei!
  GOD BEDRING!
  for en inspirerende blogg!

  SvarSlett
 2. Takk for gode ord;)
  Ønsker deg masse mye god bedring!
  Klemmmer=)

  SvarSlett
 3. huff og huff, jeg ønsker deg MASSE god bedring!

  klem

  SvarSlett
 4. KRYA på dig & tack för din kommentar hos mig! Verkligen!

  SvarSlett