Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


søndag 18. oktober 2009

Skatter fra Birkelunden

For en stund siden fikk jeg en sjarmerende lampefot som hadde stått og samlet støv i kjelleren hos svigermor. Den manglet både ledning og innmat, men det fikset MrNostalgia ganske raskt. Men så var det dette med lampeskjerm da... Jeg lette både høyt og lavt, men fant ingenting som jeg syntes passet. Inntil jeg en søndag i høst tok turen til søndagsmarkedet på Birkelunden... Der sto plutselig lamepskjermen MIN - en perfekt kremhvit silkeaktig lampeskjerm med frynser! Selv om den sto på en mindre pen messingfarget lampefot, som jeg ikke hadde bruk for,regnet jeg med å betale et par hundre for begge deler for å sikre meg skjermen. Overraskelsen og gleden var desto større da damen som eide den solgt meg bare skjermen for en femitlapp. Gjett om jeg ble fornøyd! Så er lampen komplett med med både sjarm OG skjerm.

Her er et par andre ting jeg også har funnet på Birkelunden

Kåpe og morgenkåpe som så helt ubrukte ut da jeg kjøpte dem.


Fargerike "tøfler" som kun hadde vært brukt en gang, egner seg både til bruk OG til pynt i Nostalgiahjemmet :-)

I dag er det søndag i igjen, og nytt marked på Birkelunden (på Grunerløkka i Oslo). For alle som bor i nærheten og liker å titte etter små og store brukte skatter kan jeg anbefale å ta seg en tur dit.

Ønsker alle en fin søndag!

Treasures from Birkelunden
Above you see som some treasures that I have found a while ago at the weekly Sunday fleamarked at Birkelunden in Oslo.
I wish you all a good Sunday.

5 kommentarer:

 1. hei -
  å, så mye flotte saker & skatter du har funnet!
  enig med deg, birkelund er et hyggelig sted og være på en søndag!
  ..fortsatt fin kveld -

  moaklem

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Jeg ser du har vært på bruktjakt selv i helgen. Like på skjermen, klærne og tøflene. Delikat er et beskrivende ord synes jeg.
  Ja, sukk, den flyttinga. Vi har pratet om det en stund nå. Med vår økonomi har vi ikke råd til så mye, men vi vil ha større plass, og da må man ut av Oslo gitt. Vi skal kontakte megler etterhvert og få prisvurdering av loftet, så får vi se hva det blir til:)Litt spennende, og litt trist. Er jo så glad i loftet, så det blir rart å flytte på seg.

  Maya

  SvarSlett
 3. herlige skatter,
  me love birkelunden!:)

  klem

  SvarSlett
 4. Søte snille deg, takk;o)
  Herlige skatter du har funnet!
  Jeg har faktisk aldri vært på Birkelunden en søndag, skjønner at jeg går glipp av noe der ja;) Ønsker deg en fortsatt fin uke.
  Kveldsklem fra meg!

  SvarSlett