Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


mandag 5. oktober 2009

Drømmekjøkken/spisestue

For tiden holder MrNostalgia og meg på samle motivasjon og inspirasjon til å fullføre oppussingen av kjøkkenet vårt. I den forbindelse har jeg funnet frem noen bilder av kjøkken og spisestuer som har mange av ingredienser til mitt drømmekjøkken; lyst rom med høyt under taket og plass til stort spisebord (som man kan samle gjester rundt og bruke som "hobbybord"), lyse farger / mye hvitt, innslag av naturmaterialer, samt en kombinasjon av nytt og gammelt...


Stilig kontrast mellom den moderne tapetserte veggen og lysspottene, og de klassiske stukkatureene og rosetten i taket. Liker også det store bordet og stolene.


Fin kombinasjon mellom massivt spisebordet og enkel sittebenk, kombinert med en knallrød krakk og morsomme fargerike vimpler.


Sjarmerende rustikt med Tolixstoler, stort slitt spisebord, bjelker i taket og hvite vegger.


Sukk - Store fløydører er sååå fint!
I tillegg var det kontrasten mellom den "feminine" lyskronen og den moderne "maskuline" ståltaklampen + det store bordet som fanget oppmerksomheten min.


Liker kontrasten mellom det grove bordet og designerstolen, i tillegg til hyllen hvor man kan ha fremme ting man er glad i.


I LOVE... Hvite malte gulv, hvite vegger, innslag av naturtoner, høyt under taket, stort spisebord kombinasjonen av gamle og nyere stoler... What`s not to like?


Store vinduer som slipper masse lys inn. Hvite gulv og tak, lysegrå vegger med hvite fliser, massivt hvitt spisebord kombinert med "romantiske" grønne stoler og industri taklamper. Tilnærmet drømmekjøkken?

Jeg satser på komme tilbake med bilder fra vårt (mer eller mindre ferdige) kjøkken om ikke så lenge. Det hadde forresten vært veldig koselig å høre fra andre hvordan drømmekjøkkenet ditt ser ut...

PS. De aller fleste bildene på bloggen min har jeg tatt selv, og bruker jeg bilder fra andre kilder forsøker jeg alltid å opppgi dette. Alle bildene i dette innlegget har jeg imidlertid spart i bildearkivet min en stund, og vet dessverre ikke hvor jeg har dem fra. Er det noen som vet det så gi meg gjerne beskjed.

Kitchen of my dreams
MrNostalgia and I try to get motivation and inspiration to complete the refurbishing of our kitchen. These pictures might help? Hope to get back with some photos of our kitchen in not so long time.

6 kommentarer:

 1. Her var det en liten stund siden jeg var innom men det var mye lekkert å se siden sist!
  Jeg skjønner at du liker disse kjøkkenbildene, mye lekkert! Liker godt at du deler tips til butikker og kafeer. Jeg har ikke fått med meg appletree før så den skal jeg få med meg neste gang jeg skal innom den lekre butikken Country chic;) Takk så mye for fine komentarer;)
  Nattaklem fra meg!


  appletree

  SvarSlett
 2. Hei igjen og takk for fine ord!
  Selvfølgelig er det greit at du låner min, bare trivelig det og her er det jo som du sier budskapet som teller!
  Lykke til;)
  Rosaklem=)

  SvarSlett
 3. Hei,

  Så mange flotte bilder. Jeg likte de alle sammen på hver sin måte. men favoritt bilde må nesten være det nest nederste med det hvite bordet, den store runde lampen i taket. Så ut til å være en bra tak høyde der ja.. også er det kjempe stilig med de malte gulvene. Blir spennende å se kjøkkenet deres.

  hilsen
  Cecilia

  www.ceciliasverden.com

  SvarSlett
 4. bloggen din er nye for meg.
  veldig mye inspirasjon å hente her ser jeg.
  kanskje jeg kan linke deg til.
  takk for kommentaren ang foreldres valgfrihet..eller skal vi si manglende valgfrihet :)

  SvarSlett
 5. Hei! =)
  Mange fine og inspirerende bilder her, ja.
  Jeg heller nok aller mest til den hvite, rustikke stilen, likte de to nederste bildene godt, samt det med de nakne lyspærene hengende fra taket. Lekkert...

  Ha en deilig torsdag!

  SvarSlett
 6. titt tei!
  så trivelig at du tok deg tid til å besøke bloggen min og ikke minst; legge igjen et spor;)
  ble kjempe fornøyd med kommoden ;)
  masse herlige kjøkkenbilder du viser.
  ha en fortsatt fin kveld.
  klem bea-cici

  SvarSlett