Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


onsdag 30. september 2009

I disse jakttider...Moo
er et lysende (plast) elghode i full størrelse produsert av Northern Ligthing. Dette norske firmaet produserer designlamper, inspirert av den nordiske naturen, kulturen og det spesielle lyset i Skandinavia.

Designerne bak Moo, Ove Rogne og Trond Svendgård, har uttalt at ”dette er vår hyllest til den norske elgen”. De håper at Moo vil bli et post-moderne kitch trofè som får oss til å smile når vi gjenkjenner "kongen av norske skoger".

Jeg trakk iallefall på smilebåndet da jeg så Moo, og hadde helt klart foretrukket å ha denne på veggen fremfor et ekte jakttrofè.

En gang i året jakter forresten MrNostalgia, men kun på ryper, og han har foreslått å lage trofèer av jaktbyttet, slik at vi kan ha dem utstilt i stua vår! Morsom tanke med de bittesmå trofèene på rad og rekke bortover veggen... Men, tror ikke det nei! :-)
Time for hunting...
Moo is a lamp produced by Northern Lighting, which a Nordic company inspirerd by nordic nature, culture and the special Scandinavian light. Moo is a tribute to the Norwegian Moose, and is supposed to make people smile. I do not know about you, but Moo makes me smile and I would definately prefer to have Moo on the wall in our home before a real quarry.
By the way, MrNostalgia hunts for grouses once a year, and he has suggested to make trophies out of them and put them on the wall in our livingroom. Funny thought, but nooooo way! :-)

1 kommentar:

  1. Så koselig bloggen din var!

    Jeg er helt enig med deg. Country Chic er min favoritt butikk i Oslo. Handler nesten alt av interiør der.

    Klemmer fra Maia

    SvarSlett