Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


søndag 27. september 2009

Country Chic

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg (se: Appletree) skulle jeg fortelle om en annen av mine favoritt interiørbutikker i Oslo. Stedet heter Country Chic og er en skattekiste for alle som liker den landlige stilen. Det er en liten lykke å komme inn i denne butikken som bugner av vakre ting til hjemmet. Jeg må alltid innom og titte når jeg er i nærheten, og får stort sett lyst på det meste de til enhver tid har her. Uansett om man kjøper noe eller ei, er det mye inspirasjon å finne her. Definitivt en "must see" for alle interiør interesserte som bor i Oslo eller besøker byen...

Country Chic
As I mentioned in another post (Appletree) I was going to tell you about one of my other favorite interior store in Oslo. This place is called Country Chic and is a paradise for everyone that loves Country Style. Lots of beautiful things and inspiration to bring home, and absolutely worth a visit if you come to Oslo.

1 kommentar:

  1. Å, no skjønar eg at det er på tide med ein Oslotur att! Eg elskar den butikken, var der ofte då eg budde der sjølv. Takk for at du minna på han, og at du inspirerar;.) God helg!

    SvarSlett