Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 9. oktober 2009

Det er lov å drømme

Velkommen til vår ringe bolig...


Neida, dette er ikke hjemmet til MrNostalgia og meg, men jeg skulle ikke hatt noe imot å eie dette stedet. Jeg regner med at det er flere interiørinterresserte enn meg som synes det er morsomt å "sniktitte" litt på andres hjem som er til salgs på Finn Eiendomsmarked, selv om man ikke har umiddelbare planer om å bytte bolig? Jeg kom iallefall akkurat over en fantastisk murvilla som er til salgs her i Oslo. HaddeMrNostalgia og meg "bare" hatt 11 millioner så kunne denne herskapelge boligen blitt vår. Det har vi imidlertid ikke, men det er lov til å drømme...


Tenk å ha et kontor hvor jeg kunne sitte og blogge


Deilig terrasse å sitte og nyte morgenkaffen


Kunne nok sovet godt her (så fort alle mørke farger var byttet ut)


Dette kunne blitt vårt "kreative" rom med plass til hobbysaker og alle bøkene våre


I dette soverommet hadde det vært hyggelig å la gjester overnatte


Og her kunne vi hatt hagefest...

I virkelighetens verden er det fredag kveld. Til tross for høstmørke og kulde utenfor har vi det lyst og varmt inne. MrNostalgia har laget deilig kjøttsuppe som jeg gleder meg til å spise snart. Selv om hjemmet vårt har en helt annen standard enn murvillaen over så er det VÅRT hjem, fullt med mange fine minner, hvor vi liker å tilbringe tid sammen... Så selv om jeg ikke er eier av en slik herskapelig bolig er livet veldig godt likevel!

Ha en fin drømmehelg!
It is nothing wrong with having dreams
Welcome to our humble home.
No just kidding. This is not the home of MrNostalgia and me, but a house that is for sale here in Oslo. I could definately see myself here blogging in the office, drinking my morning coffe on the terrace and having guests over. But in reality it is Friday, MrNostalgia have made us a great soup and inside it is cosy and warm even if it is cold and dark outside. Our home might not have the standard of the villa above, but it is OUR home filled with many good memories and a place we enjoy to spend time togheter... So even if I am not the owner of a house like above, Life is still very good!
Have a great week-end!

(All photos from Aktiv Eiendom/Finn.no)

3 kommentarer:

 1. Så fantastisk fine bilder du viser her. Terassen og lyset var magisk. Takk for beskrivelsen av NY. Tror nok vi drar om ikke mange månedene.

  Klem og god helg videre. :)

  Ingunn

  SvarSlett
 2. hei -
  og hjertelig takk for koselig hilsen fra deg!
  ..og så bra, for da fant jeg jo frem til din blogg..her var det mye fint & herlig!
  ..ha en fin søndag,full av deilige drømmer!
  klem

  SvarSlett
 3. Hei Mia
  Så koselig å høre fra deg igjen :)Og ikke minst titte innom deg igjen! Huset i innlegget under var som en drøm med de fantastiske vinduene. Som deg koser jeg meg med bilder fra andres hjem og lar meg lett rive med av alle nydelige bilder. Jeg likte også alle kjøkkenbildene fra et par innlegg under dette igjen! Herlighet så mye lekker inspirasjon som finnes der ute! Vi pusser opp kjøkkenet nå og slik inspirasjon setter fart i ideene.
  Ønsker deg en fin søndag videre! Klemmer fra Kardemomme :))
  li

  SvarSlett