Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


søndag 11. oktober 2009

I et hjørne av kjøkkenet

I et tidligere innlegg (Drømmekjøkken/spisestue) sa jeg at jeg skulle komme tilbake med noen bilder fra kjøkket til MrNostalgia og meg. Selv om det fortsatt ikke er helt ferdig så fikk jeg lyst til å dele noen bilder fra et av hjørnene i som er ferdig - og ryddig :-)


I dette hjørnet har jeg samlet noe nytt og noe gammelt, noen ting som har et spesielt minne eller en histore, og noen ting jeg rett og slett synes er vakre.
Skapet er forresten fra Ikea og skjuler varmtvannstanken til leiligheten. Det var brunt da vi flyttet inn, men det tok ikke så lang tid før det ble malt hvitt :-)

Et fat med vann, friske blomster og levende lys gir en god avslappet "SPA-følelse" (blomstene bytter jeg ut etter årstidene og hadde feks roser og margitter der i sommer). Noen ganger står fatet også helt tomt.Lykter med levende lys synes jeg er vakre og skaper en fin stemning.


Stigen fant MrNostalgia og meg i fjæresteinene på Merdø helgen før vi giftet oss, en deilig sommerdag for litt over to år siden. (Se tidligere innlegg merket Merdø, med bilder derfra).Vi var også på Merdø og tok bryllupsbildene våre, så jeg har veldig gode minner til stedet - og stigen. Velkommenskiltet er ment å få gjester til å føle seg ønsket hos oss.


Madonnafiguren fant jeg på den nydelige interiørbutikken Zanz i Lillestrøm (som står på listen min over favorittinteriørbutikker), og metallboksen betyr mye for meg fordi den bærer på en spesiell historie...


Tea for Two boksen fikk jeg av en nær venninne kvelden før jeg giftet meg. Hun sa det skulle være en "minneboks" til å fylle med gode minner og ting som betyr noe for meg. Da jeg fikk den hadde hun allerde lagt oppi fotografier fra opplevelser vi har delt, og koselige kort med små historier vi har hatt sammen, eller noen fine sitater.

Ønsker deg en deilig søndagskveld i et hjem med gode minner, hvor du trives.

In one corner of our kitchen
In an earlier post (Drømmekjøkken og spiseplass) I promised to be back with some pictures from MrNostalgia and my kitchen. So even if our kitchen is not completely refurbished, I wanted to share at least a little corner of it which is done. Here I have collected things that I not only find beautiful, but some of them also bring special memories. Like the ladder MrNostalgia and I found on the small beautiful island of Merdø one week before our marriage. (See pictures form Merdø in an earlier post; Merdø). We actually also went back on our Weddingday and shot our weddingpictures there. So the ladder brings back beautiful memories everytime I look at it. And the "Tea for Two box" did a very good friend give to me the day before I got married. She named it a "memorybox" to fill with good memories and thing that have a special meaning to me. She had already put in some photos from adventures we have shared, beautiful cards with quotations on or small histories about us.

I wish you a beautiful sunday night in a home where you enjoy to spend time.

3 kommentarer:

 1. Kjempefin stige! =)
  Har en litt større variant på badet selv.
  Fungerer supert til å henge ting og tang på.
  Takk for titten.

  SvarSlett
 2. Fine bilder du viser og veldig trivelig med levende blomster og lys i fatet!
  Så heldig du er som har fått en fin minneboks av noen som står deg nær:)
  Ønsker deg en vakker dag.
  Feel~good~klem.

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Takk for hyggelig hilsen og omtanke på bloggen min:) Koselig å høre at du liker å følge den:)
  Jeg fikk svar på prøvene i går, og de var som forventet, negative... Ble så skuffet:( Jeg får jo ikke mindre vondt av den grunn! Skal til nevrolog om noen uker, så håper på svar da. Har tenkt om det kan være MS, men ingen av de jeg har vært hos tror det... Er ABSOLUTT åpen for alternativ behandling. Har prøvd akupunktur, men de finner ikke ut hvor det sitter... Fikk du greie på hva som feilte deg da?

  Av en eller annen grunn, så tror jeg ikke jeg har vært innom deg her før. Kjempefin blogg, så det hadde jeg husket:)
  Skal absolutt legge deg til, så blogges vi:)
  Igjen takk for at du bryr deg:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett