Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


torsdag 17. september 2009

Den største lykken i livet...


For litt over to uker siden ble min verden snudd på hodet…
Jeg fikk en telefon på jobb fra pappa; Mamma var blitt akutt alvorlig syk, og lagt inn på sykehus! Hvordan kunne det skje - MIN kjære mamma som alltid er så frisk og rask. Hun som fikser og ordner for alle og nesten aldri sitter stille… Nå lå hun altså på sykehuset, og situasjonen var så vidt jeg skjønte ganske kritisk. Jeg klarte nesten ikke å tenke klart, tårene rant og klumpen i brystet presset på, men jeg fikk på et vis pakket en koffert og dratt hjem til Sørlandet hvor mine foreldre bor, og hvor mamma lå på sykehus.

De neste dagene var tøffe, men det hjalp å være sammen med den nærmeste familien. Vi snakket, og trøstet hverandre og håpet… Og gradvis ble mamma bedre. For hver dag så har det gått fremover, og nå regner vi med at hun blir helt frisk igjen! Det gjør meg så uendelig takknemlig!
To My Mother

For all the times you gently picked me up,
when I fell down,
For all the times you tied my shoes
and tucked me into bed,
or needed something
but put me first instead.
For everything we shared,
the dreams, the laughter,
and the tears,
I love you with a "Special Love"
that deepens every year.

(ukjent forfatter)


Denne hendelsen har vært en påminnelse i en hektisk hverdag om at DEN STØRSTE LYKKEN I LIVET er å ha familie og venner, og god helse!
Etter å ha blitt sikker på at alt går bra med mamma, har jeg nå dratt tilbake "mitt normale liv" i Oslo igjen. Jeg er også tilbake i Blogglandia, og ble virkelig glad da jeg oppdaget de koselige kommentarene dere har lagt igjen og i tillegg hadde jeg fått en følger - helt fra New York. Bloggen hennes er inspirerende og absolutt verdt å stoppe innom: http://parallel-botany.blogspot.com/

Nå gleder jeg meg til å sette meg ned i helgen og oppdatere meg på alle de herlige bloggene deres. Håper dere fortsatt henger med på min.
Som nevnt tidligere, så er hovedpoenget med bloggen min å samle og dele inspirasjon, om temaer som interiør, reise ol. Men den skal jo også handle om ting som gir lykke i livet, og det føltes som om jeg ikke kunne "gå videre" før jeg hadde delt denne for meg viktige hendelsen, og også noen tanker om hva som for meg er VIRKELIG LYKKE. Derfor ble dette innlegget det mest personlige jeg har skrevet og sannsynlig kommer til å skrive - iallefall på en stund.
Ta vare på dere selv og de dere er glade i, og ha en rikig god helg!

PS: Bildet øverst er av mine foreldre på 60-tallet :-)

The biggest hapiness in life...The reason I have not been blogging for a while is that I have been in my hometown in the South of Norway where my parents live. My mum has been serious ill in the hospital - but luckily she is recovering now. That makes me very greatful! It reminds me that the most important thing in life is family, friends and good health! That is the biggest HAPPINESS in life. Now I am back in Oslo again, and I was very happy to find new comments on my blog, and a new follower - all the way from New York (one of my favorite cities in the world, by the way). Welcome Lisa from Parallel-botany! :-) I look forward to this weekend, to have time to sit down and get an update from all your wonderful blogs. And if you should wonder ... The picture above is of my parents from the 60`s :-) Take care of yourselves and your beloved ones. Have a great weekend!

7 kommentarer:

 1. Hei!

  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :)

  Leit å høre om mammaen din, håper alt står bra til :D

  Lampeskjermene til lampen min ble kjøpt på IKEA for kun 2 uker siden, så jeg regner med at de finnes enda? De har jo fått ny kolleksjon nå, så jeg vet ikke om det bare var et restparti som var igjen, så du får ta deg turen ut kjapt om du har lyst på :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Tusen takk for en utrolig koselig hilsen inne på bloggen min! TUSEN TAKK :-) Gøy å høre at du kan kjenne deg igjen i mange av tankene mine. Jeg vet selv hvordan det er å kjenne seg igjen i andres tanker og følelser - det skaper en slags nærhet og oppleves veldig spesielt. Og ja - de sunrise/sunset-filmene er kjempefine i all sin dialogpregede, byvandrende enkelthet! :)

  Skal lese mer her inne hos deg. Vet du - jeg har faktisk vært inne hos deg tidligere. Husker jeg skulle legge deg til, men må ha glemt det. Eller mulig det var den gangen jeg hadde trøbbel med Blogger og ingenting funket. Uansett, nå skal jeg prøve igjen.

  Ha en god dag!!! :) Håper det går bra og bedre med mammaen din!

  Hilsen Amélie

  SvarSlett
 3. Hei. Så koselig innlegg. Håper det går bra med din mamma. Mammaer er nemlig noe med det viktigste i livet, syns nå i alle fall jeg.
  Ønsker deg en fin søndag.
  Klæm fra Susanne

  SvarSlett
 4. Heia...
  dumpet over bloggen din (slik man gjerne gjør i Bloglandia.. ;o) da jeg var inne hos Dans på roser...
  Alltid moro å sjekke ut en ny blogg!
  Det er koselig her inne i Bloglandia, selv har jeg blogget siden februar, tror jeg... sånn ca, og jeg har fått flere nye venner, noen har jeg truffet live, andre blir mennesker man har kontakt med her inne.. berikende uansett.
  Ha en fin ny uke,
  ønsker nanni

  SvarSlett
 5. Hei! =)

  Så veldig, veldig hyggelig med nytt bekjentskap. =)
  Må bare bukke og neie, for å ha havnet på en listetopp hos deg. WOW.... bølgen...
  Takker så mye.

  Skal kikke litt nedover siden her.
  Godt å lese at din mor er bedre.
  Det betyr så mye.

  Vi høres... Kathrin.

  SvarSlett
 6. Ja dette skjønner jeg at har vært og fortsatt er tøfft! Slike sjokkbeskjeder setter alt i perspektiv! Fikk beskjed en morgen for snart 3 år siden at min far var død, han hadde ikke vært syk og var ikke mere en 56 år...med den erfaringen blir man jo aldri den samme igjen...setter mye mere pris på de små tingene ved livet nå og tar ingenting for gitt...
  Utrolig godt å høre at moren din er bedre!!!

  Tusen takk for at du la igjen så koselige ord inne hos meg, veldig hyggelig! Tror også at vi liker mye likt :)

  Nattaklem fra Vibeke

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min!

  Så leit å lese om moren din, men for en lettelse at det ser ut til å gå bra med henne!
  Ingenting er viktigere i livet enn familien...
  Det fikk jeg selv en liten påminnelse om for kort tid siden, da min sterke og friske pappa helt plutselig fikk hjerneslag...
  Det går heldigvis mye bedre med han også, men det setter virkelig ting i perspektiv...
  Jeg er i alle fall blitt mye rausere med gode klemmer og positive tilbakemeldinger!

  Da jeg selv driver nettbutikk, handler jeg mest fra egne innkjøp i Frankrike og USA, men jeg finner også alltid masse fint hos danske "Butik Sophie". Synes i grunn danskene er mye flinkere enn oss nordmenn på interiørfronten, og ser fram til at flere norske butikker får samme kvalitet og vareutvalg. Vi har noe å lære av våre kjære nesten naboer;-)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett