Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


onsdag 23. september 2009

AppletreeFor en liten stund tilbake oppdaget jeg tilfeldigvis en liten perle av en interiørbutikkk/ kaffebar i Oslo. Det første som falt inn i tankene mine var at dette minnet meg om et av disse sjarmerende stedene du finner i Londons trendye områder (som Notting Hill). Den herlige gule døren og navnet; Appletree, var kanskje medvirkende årsak?

Appletree er en supersjarmerende plass hvor du kan man nyte en god kopp kaffe utenfor mens du titter på forbipasserende. Eller du kan sitte på en barkrakk i vinduskarmen og beundre alle de nye og brukte interiørfunnene inne i butikken. Her finner du ting og tang til hjemmet, gaver og små møbler. Her er det inspirasjon å hente! Legg også merke til en av veggene som er "tapetsert" med bilder fra magasiner.
Appletree ligger i Vibesgate 15B, rett bortenfor en annen av mine favorittkafeèr Bolivar (se annet innlegg). I samme gate ligger dessuten en annen fantastisk interiørbutikk, som jeg skal fortelle om snart... I mellomtiden deler jeg gjerne noen bilder fra Appletree.
Appletree
Appletree is a charming little cafè & interior store in Oslo. It reminds me of some of the places in trendy areas of London (like Notting Hill). I discovered it not long ago, and it has already become a favorite of mine. Appletree is situated in Vibesgate 15B in an area called Majorstuen, very close to another favorite cafè of mine; Bolivar (see older post), and another favorite interior store which I will write about soon. Meanwhile I hope you enjoy the pictures of Appletree.

5 kommentarer:

 1. Dit må jeg ta meg en tur...vet du om det to unge svenske jenter som driver det?
  Har du meldt deg på bloggtreff i Lillestrøm?
  Ha en fin kveld
  klem edda

  SvarSlett
 2. For en sjarmerende cafe! Den MÅ jeg jo bare ta en tur innom!! United bakeries er besøkt opp til flere ganger allerede og det er helt klart et sted jeg stadig kommer tilbake til!
  Ser at vi begge liker vintage og loppemarkeder ;)Ha en fortsatt fin dag! Hilsen Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. Her har jeg ikke vært før, så koselig, her trivdes jeg.
  Nyt høstfredagen!
  Klem M

  SvarSlett
 4. Å! Knalltips å ta med seg....Er sjelden i Oslo, men har så lyst å ta meg en tur, og traske en hel dag på Grûnerløkka... Har hørt at det er skikkelig stemning der for tiden=)
  Det liker vi! Nothing Hill, here comes Oslo....Neida....Joda!...=)

  Hvilken bydel ligger denne i?
  Takk for dine koselige kommentarer i bloggen min=) Makes me happy!

  SvarSlett
 5. You have the most beautiful stores in Oslo..! Lovely, lovely... Thanks for sharing these!
  -maria

  SvarSlett