Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


mandag 31. august 2009

United Bakeries

Som nevnt tidligere blir jeg inspirert av interiøret på kafeer, resturanter, hotell, butikker ol. I "serien" av favorittkafèer er jeg denne gangen kommet til United Bakeries (UB). Stedet er en drøm for alle som liker den franske landstilen, med gamle pinnestoler i ulike varianter, forskjellige små og store bord, betonggulv, og dempede farger i hvitt, krem, grått og brunt. NICE!

Det har etterhvert kommet 6 UB rundt i Oslo - jeg har besøkt 4 av dem :-) Bildene under er fra avdelingen på CC Vest (Lilleaker). Legg spesielt merke til trekurvene med brød som går på skinner fra bakeriet i andre etasje og ned i kafèen i etasjen under.

Må også nevne at her lager de den beste iskaffen jeg hittil har smakt i Oslo (litt avhengig av hvem som lager den) og bakverket er saftig godt :-)2 kommentarer:

 1. TAKK FOR DET!!HA EN KJEMPEFIN DAG, OG HER KOMMER JEG TIL Å TITTE INNOM IGJEN ALTSÅ!!
  KLEM AK;))

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Så flott blogg du har!! Litt annerledes og kjempe-inspirerende!!

  Ha en fortsatt fin uke! Håper du har bedre septembervær enn meg i dag?

  Klem Anette:)

  SvarSlett