Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


tirsdag 1. februar 2011

Cafè Laundromat

Som jeg nevnte i forrige innlegg spiste MrNostalgia og meg lunsj på en nyopdaget favorittkafè, som jeg skulle fortelle litt mer om... Stedet heter Cafè Laundromat og ligger på Bislett, i Oslo.

Det var som vanlig interiøret jeg først la merke til da jeg oppdaget stedet første gangen, men i helgen fikk jeg også tatt en nærmere titt på menyen.

På første side står det at kaféen er stolt sponsor av Redd Barna og Leger Uten Grenser, så å spise her vil ikke bare gi deg en god smak i munnen, men også en varm følelse i hjertet ditt.

I tillegg til å være kafè/resturant/bar, så har stedet et lite vaskeri (derav navnet), og et mini bibliotek.

Cafè Laundromat har et stilig konsept med sjel og sjarm, god mat og stemning, bra filosofi, og ikke minst et interiør som gjør stedet verdt et besøk. I will be back!

PS. Legg merke til Jiedle lampene som er mange steder i kafèen.
Sukk - I want one! :-)

Alle bilder er hentet fra Cafè Laundromat

8 kommentarer:

 1. Ja..det er en hyggelig kafe....
  ha en kos kveld
  klemklem

  SvarSlett
 2. Hurra! Jeg har savnet Oslo-innleggene dine! Og jeg savner Oslo! Selv om jeg bare bor en 15 minutters kjøretur unna og fortsatt jobber midt i sentrum. Men det er noe med det å ha muligheten til å bare tusle ut i Oslos gater rett ut fra egen leilighet:)

  Så hyggelig at du har begynt å blogge igjen, og gratulerer så mye med den lille!! Magisk tid. Litt slitsom, men enda mer magisk!

  Håper alt er bra!

  Stor klem A

  SvarSlett
 3. Litt seint ute...men GRATULERER så mye med en nydelig liten gutt!!!!

  Ikke så mye eldre enn min, som ble født 25 desember ;)

  Håper dere nyter dagene alle tre, og at sånne praktiske ting som soving og amming og alt sånt går bra ;)

  Her kjenner jeg meg riktig så dreven, merker det går lettere liksom enn med lillemalien det aller meste ;) Og han er jo så grei da...jeg er helt forelsket ;) Du kjenner vel følelsen;)

  SvarSlett
 4. The colors are great for a cafe! The persimion red and the turquoise. Great wake up and party colors!

  Candylei

  SvarSlett
 5. Oi, hit vil jeg!!!
  Liker at du blogger oftere igjen altsa:)

  SvarSlett