Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


søndag 14. februar 2010

Strø litt kjærlighet...

Idag er det:

Morsdag

Valentinsdag

Fastelavn

Fin anledning til å strø litt kjærlighet på noen...

The greatest thing you'll ever learn,             Is to love and be loved in return.
(Fra "Unforgettable with Love" by Natalie Cole).Foto: Sussie Bell

6 kommentarer:

 1. Å for et nusselig bilde. Det er så festlig å se alle de forskjellige innleggene som dukker opp på bloggene i dag. Kos deg med denne tre i en merkedagen. Klem Minmill

  SvarSlett
 2. Hei :) Kjempekoselig bilde dette. Håper du hadde en flott dag i går og koste deg :) Har forresten sett leiligheten til Kari Traa før, og den er rå! Utrolig tøff og personlig. God mandag!

  SvarSlett
 3. Så skjønt bilde og vakre ord!
  Håper du hadde en heeerlig helg!
  Vi var på tur i solskinnet og fikk tatt noen vakre landskapsbilder!
  Ønsker deg en fiiin ukestart!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 4. Håper du hadde en fin valentinesdag i går og at starten på den nye uken har gått knirkefritt og fint :)

  SvarSlett
 5. Hei Mia :)))Stakkars deg som er syk! Forkjølelse er noe herk og får en til å føle seg virkelig elendig! Når man har det sånn er det kun en ting å gjøre og det er å innta horisontalen. Plei deg selv og tenk gode tanker :)Takk for snille ord på bloggen min.
  Fra tid til annen kjenner jeg at jeg er lei hele greia men så skjer det et eller annet hyggelig og dermed er jeg igang igjen :))
  Jeg synes ofte det er vanskelig å ikke få besvart alle de koselige kommentarene som kommer inn. Jeg vil så gjerne imøtekomme alle som er så snille at de legger igjen noen ord men ofte strekker ikke tiden til.
  Man er jo redd for at folk skal tro en er arrogant også men for oss som har blogget en stund vet vi jo om dette dilemmaet alle sammen.
  Tenk at Kari Traa har så flott leilighet da. Men det forundrer meg ikke. Kreativ som hun er. Datteren min på 12 ønsket seg klærne som er laget av melkefiber fra KT til jul og det er virkelig nydelige og delikate ting. Ønsker meg jeg også! :)
  Nå må du som sagt ta det med ro og kose deg så godt du kan og så håper jeg at du snart er frisk som en fisk igjen. Stor bli-braklem fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 6. hei! ser du har vært syk - huffa huff! håper det er blitt bedre.

  et nydelig bildre til 3-dagen!

  må si jeg ble helt i hundre av bildene under her, kari traa kan mer enn å kjøre fort i bakkene, altså. hun har tilogmed sånn sofa som jeg ønsker meg. *drømme!*

  SvarSlett