Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 12. februar 2010

Kulekjørerens kule leilighet


At eks kulekjører Kari Traa er dyktig på ski og at hun  i tillegg designer egne klær, er noe de fleste kanskje vet. Men at hun har en superkul leilighet med personlig vri og artige detaljer, er det ikke sikkert alle har fått med seg?... Jeg synes i allefall at leiligheten veldig stilig og inspirerende, med en blanding av nytt og gammelt, feminint og mer maskulint. En fin kombinasjon av naturmaterialer, hvitt og farger, i tillegg til herlige kontraster mellom rustikke teglstensvegger, rå trevegger, retrotapet, rosetter, stukkaturer og lysekroner - for å nevne noe. Me like!
Se flere bilder og intervju med Kari Traa på klikk.no

God helg
 til alle som titter innom :-)

11 kommentarer:

 1. Kari sin leilighet er helt fantastisk rå! Passer henne utmerket! Hvordan tror du hun stiller seg til å interirøreportasje?

  SvarSlett
 2. ja..har sett den før...hun har litt av alt:)
  Sånn skal det være:)
  ha en fin helg
  klem

  SvarSlett
 3. Jeg elsker Traa sin leilighet!! Den har så mange spennende kontraster. Jeg kunne sikkert gått rundt i leiligheten leeenge og bare oppdaget nye ting. Digger skooppbevaringen hennes!

  SvarSlett
 4. Kuuuult :)
  Fantastisk herlig leilighet!
  Goood helg til deg! Klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Hei hei;)

  Så koselig hilsen fra deg, bare legge til alt du vil;) Det er bare koselig.
  Følg gjerne med videre på bloggen også, kommer mye spennende fremover.

  Lekker blogg dette også, den leligheten til Kari trå er super lekker. Me like.

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Kjempe lekkert....og en personlig stil har hun også klart å lage. TAkk for linken, og god helg til deg fra Maliva

  SvarSlett
 7. For en flott leilighet. Jeg tror jeg har sett bildene i et magasin tidligere, siden bildene så litt kjent ut. Den dama har mange talenter kan man si. Blir helt satt ut av sånne interiører. Jeg får så innmari lyst til å ha det helt likt her hjemme. hehe.

  SvarSlett
 8. Kul jente med kul leilighet!
  Men så er hun jo fra Voss;-)

  Ha en flott helg!

  Cat:-)

  SvarSlett
 9. er SÅ enig, knallfint! me like a lot :)

  god lørdagskveld,
  klemmer

  SvarSlett
 10. I adore this apartment! So inspiring. I especially love that contrast of natural wood and brick. Thanks for giving us this peek into her beautiful space. Hope you're well, my friend! xo

  SvarSlett