Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


torsdag 18. februar 2010

Dagens tilstand


Etter at MrNostalgia var syk i helgen, kom turen ikke helt uventet til meg på mandag. De siste dagene har jeg omtrent ikke vist meg utenfor soverommet, og det er kanskje like greit slik jeg ser ut... Med håret til alle kanter, rød rennende nese, sår hals, pysj og ullsokker ser jeg ikke akkurat like chic ut som modellen på bildet (selv om jeg kunne ønske det). Synes forøvrig antrekket er kjempesøtt, selv om det kanskje ikke er helt brukervennlig :-) Men det minner om at det kommer en vår, hvor skjerf,  tykke jakker og støvletter skal byttes ut med lettere klær. Åh- jeg gleder meg!

Når jeg først er inne på temaet klær... Gjennom jobben har jeg invitasjon til åpningen og en del av visningene på Oslo Fashion Week (OFW) denne uken. Det hadde sikkert vært artig, men slik dagens tilstand er føles det bedre å ligge under en god varm dyne, med halspastiller, en kopp te og (min nye!) pc ved siden av meg. Så får jeg heller få inspirasjon fra nettet og Blogglandia istedenfor :-)

(Foto: Marcin Tyszka for Vogue Portugal mars 2008, via Dustjacket Attic)

8 kommentarer:

 1. Stakkars deg! Så synd at du både ble syk og gikk glipp av morroa. God bedring!

  SvarSlett
 2. Riktig god bedring! Mist ikke motet, du får nok anledning til å gå på OFW neste år :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Heia! Bungalow har en oversikt over salgssteder i Norge på hjemmesiden deres: bungalow.dk. I Krsand selger de på 2 i spann, i Oslo på Kvist.
  God bedring, søte deg. Klem

  SvarSlett
 4. Så kjedelig timing! jeg skulle gjeerne tatt meg en liten tur på OFW i år!!

  Jeg storkoste meg forøvrig med det forrige innlegget ditt om skattene i Majorstuen-området. Blir helt flau jeg. Jeg er jo så glad i byen min og trodde jeg var lommekjent, men her var det flere nyheter for meg. Lørdagsrunden er med andre ord sikret....i frøken Nostalgias fotspor:)

  God bedring!

  SvarSlett
 5. Å nei så kjedelig... Håper dagens tilstand er bedre!
  Så utrolig sjarmerende og fiiint innlegg du har laget under her.
  Blir stolt Osloborger :) Du har vært innom flere av mine favorittsteder!
  Ønsker deg goood bedring og en frisk og herlig helg!
  Klem fra meg ♥

  SvarSlett
 6. Hei vennen:)

  Hvis du tar en titt på siden min, så ser du at du ble en av vinnerne i give-awayen min!!!:)
  Det var jo veldig fortjent nå som jeg leser her at du er syk...??
  Grattis til deg og masse god bedring:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 7. god bedring & ei fin,fin helg ♥
  februarklem ♥

  SvarSlett