Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 19. februar 2010

Fashion Friday

Da var det allerede fredag igjen. Etter å ha sovet bort nesten hele uken har jeg ikke den helt store helgefølelsen, men formen er i heldigvis litt bedre og senga er byttet ut med kjøkken-kosekroken.

Siden jeg gikk glipp av OFW fant jeg ut at jeg måtte finne litt moteinspirasjon på nettet i steden. Da jeg opppdaget disse fantastiske bildene tatt av Steven Meisel fikk jeg et lykkeøyeblikk.

Det er de vakreste motebildene jeg har sett på lenge! 
Stylingen, lyset, fargene, og ikke minst klærne - alt er perfekt.

 
Selv om jeg ikke vet i hvilken anledning jeg kunne brukt slike klær, skulle jeg gjerne hatt alle sammen likevel. De er så vakre at de kunne hengt på veggen til fryd for øyet.


Sukk  - regner ikke med at de er til salgs på nærmeste klesbutikk, eller enda viktigere; innenfor mitt klesbudsjett. Men bildene kan iallefall nytes og være til inspirasjon.

Riktig god helg til dere som titter innom!

(Foto: Steven Meisel for Vogue UK Mars 2010, via Dustjacet Attic)

16 kommentarer:

 1. Jeg elsker, virkelig ELSKER blonder, rysjer og florlette stoffer så motetrenden som kommer for fullt nå til våren og sommeren passer meg midt i blinken :) Disse bildene var intet unntak, de var nydelige. Spesielt lyset som du påpeker. Jess i like ♥

  Håper du får en fortsatt fin helg, og god bedring til deg :)

  SvarSlett
 2. nyyyydelige bilder, helt herlig!:)
  håper at formen din er på bedringens vei..

  varm klem

  SvarSlett
 3. Tusen tusen takk for den utrolig fine og rørende kommentaren du la igjen hos meg i går ❤ Innlegget ditt var jo et av de som virkelig fikk meg til å tenke gjennom denne bloggingen og hvor jeg egentlig vil med den, så takk skal du ha :) Det var faktisk ikke så farlig som jeg trodde på forhånd og det er sikkert like greit nå som fjeset mitt et ute der for evig og alltid. Meeeeeen det toget kjørte vel uansett den dagen man logget seg på Facebook første gang ;)

  Håper du får en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 4. Ohlala.. virkelig nydelige bilder!
  Kunstverk ♥

  Er helt enig med deg.. vanskelig å se for seg sliten tobarnsmor tidlig en morgen på vei til barnehagen med yngstemann hengende i høyre arm og bossposen i venstre i disse klærne.. men jeg hadde definitivt slått til om de hang til fine priser på hm en dag ;-D

  Klem til deg

  SvarSlett
 5. mmmmm- drømmedrømmeklær! håper formen er bedre!

  SvarSlett
 6. Oj, de var bare helt RÅ!! Takk for at du delte de med oss.

  Ønsker deg en god ukestart og håper formen er bra igjen?

  MAIAklemmer

  SvarSlett
 7. Heisan Mia
  Håper du er frisk som en fisk igjen og hopper og spretter!
  Så vakre og feminine klær du viser oss. Ja, klær som veggpynt er også stilig og de ikke skal bæres på.
  Ha en fin mandag i snøføyka!
  Klem kaspara

  SvarSlett
 8. Rååå lekkert! Takk som deler :)
  Håper helgen var herlig og at formen din er på topp igjen!
  Ønsker deg en god ukestart!!!
  Klem fra meg ♥

  SvarSlett
 9. Så UTROLIG tøft dette var! Veldig annerledes rett og slett! Er innom for å ønske deg en veldig fin kveld :) Klem fra K

  SvarSlett
 10. Herlige bilder fra deg, skikkelig kult! Håper formen er bra igjen;)
  Og tusen takk for tips til helgen, jeg er så takknemlig for at du deler!
  Gleder meg til å nyte helgen og kanskje finne noen skatter!
  Ønsker deg en fortsatt fin-fin uke;)
  Klemmer.

  SvarSlett
 11. You are so right! These are eye candy. Wouldn't it be pretty to just find a lovely padded hanger or two and hang them on the wall near an open window (in warm weather, of course) so they could catch the breeze and the sunlight. Such a lovely post.

  xoxo Gigi

  SvarSlett
 12. Hei og takk for koselig kommentar på kommoden :) Var litt godt å få prosjektet ferdig også, selv om jeg ikke hadde trodd at det skulle skje før ankomsten! Jeg håper virkelig noe skjer i helgen, krysser fingrene for det :) Ha en super kveld til deg!

  SvarSlett
 13. Dette var en herlig serie bilder ja... og jeg elsker farvene ! :)

  SvarSlett
 14. Lekkert!

  Ønsker deg en riktig fin helg:-)

  SvarSlett