Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


onsdag 16. desember 2009

Inspirasjonsguide og konkurranse

Maia i Shabby Charm har satt i gang et spennende prosjekt og en konkurranse. Du  kan lese mer her, men jeg kan avsløre at det dreier seg om en inspirasjonsguide for alle oss interiørinteresserte.

Jeg håper å bli med i konkurransen med bildet over (selv om jeg var ute i aller siste liten). Så vidt jeg har skjønt kan vi allle være med på å stemme på de 8 bildene/bloggene man liker best ved å gå inn på Shabby Charm sin blogg og avlegge stemme der. Dermed kan man også være med på å påvirke hva som blir presentert i inspirasjonsguiden. Kanskje unødvendig å si men jeg blir selvsagt kjempeglad dersom noen skulle få lyst til å stemme på meg og bildet mitt :-)

14 kommentarer:

 1. Et helt nydelig bilde! Takk for at du lagde dette fine innlegget og for bidraget. Straks ligger alle bidragene ute. -Spennende!

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 2. Vakkert bilde du har lagt ut....jeg har og ett....spennende dette her.....lykke til i konkuransen.....
  ha en kos dag
  klemmer

  SvarSlett
 3. Kjempe fint bilde....Og lykke til konkurransen!!!
  Ha en fin førjulsdag!!
  Hilsen Ruth

  SvarSlett
 4. Herlig vakkert bilde fra deg!
  Fikk lyst til å gå rett inn i det og sette meg ned og bare nyyyte :)
  Herlige blåtoner! Love it!

  Takk for den fine kommentaren inne hos meg!

  Fortsatt fiiin førjulstid til deg ♥

  SvarSlett
 5. Et herlig bilde!!
  Jeg har stemt på deg ;o) Lykke til i konkorransen!

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for det:) Jeg rakk ikke å finne noe bilde før fristen var ute ... men Maia fant et bilde som hun ville bruke i dag;) Så nå ligger det et der, tror jeg!

  Ditt bilde var nydelig!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 7. Hei! Så bildet ditt i shabby sharm, og likte absolutt det jeg så!!! Fantastisk fint bilde!!! I tillegg var det en kjempenydelig blogg du hadde! Her ble jeg virkelig inspirert! Har lyst å komme tilbake til deg, derfor legger jeg meg gjerne til som følger.... Gleder meg til å besøke deg igjen, og lykke til med bildet!

  Klem fra Kari i Bolettes hus

  SvarSlett
 8. nydelig bilde du bidrar med!
  elsker fargene...

  moaklem

  SvarSlett
 9. Kjempefint bilde, og tusen takk for såååå koselige kommentarer på Fjeldborg:) Absolutt helt i orden at du nevnte meg i kommentaren din på shabby charm, jeg har sett konkurransen, men hadde ikke tenkt til å melde meg på. Kanskje jeg må ombestemme meg:) Klem

  SvarSlett
 10. Så nydelig bilde!! Ønsker deg selvfølgelig masse lykke til i konkurransen! Ønsker deg også noen koselige førjulsdager! Hos oss er det sprengkulde men masse julestemning :)
  Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 11. Ååååå jättefint, älskar turkost!!!!

  God Jul till dig!

  Kram josse

  SvarSlett
 12. Du har det så flott hos deg! Håper du gjør det bra i konkurransen- jeg stemmer på deg:) Det er så sobert og nydelig i den koselige spisekroken du viser frem. Får lyst til å røske ut alle fargene her hjemme hos oss og kjøre en litt roligere fargepalett;)

  Nå venter en kveld med film, godteri og gløgg. Jeg elsker virkelig adventstiden! Har ikke tid til å blogge om dagen, men setter pris på at andre sprer glede med bloggene sine- sånn som deg:)

  Ha en nydelig jul!

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett