Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


mandag 30. november 2009

Stemningsfulle bilder og kakao med krem

Ute er det kaldt og mørket har senket seg for mange timer siden, men inne er det varmt og koselig. Her i Nostalgiahjemmet er stearinlys tent og julemusikk toner ut fra radioen. Jeg har funnet frem noen stemningsfulle bilder


 som inspirerte meg til å lage


varm kakao med krem


til MrNostalgia og meg selv...


Det var en god avslutning på en ganske vanlig mandagskveld i november.
Alle gode ønsker om en fin desember måned - som starter i morgen.

(Foto: Charlie Drevstam & Styling: Eva Lindh).

17 kommentarer:

 1. Jeg bare eeelsker disse stemningsfulle bildene!
  Kakao er best! Nam!!!
  Fiiin desemberdag til deg!

  SvarSlett
 2. Utrolig herlige bilder altså. Når det kommer til interiørsmak så er min delt i hundre biter. Det rustikke/naturlige er så herlig! Så røft og enkelt og nydelige fargenyanser. Når det kommer til julen er smaken min enda mer delt.
  Så morsomt at du var på A-ha konsert! Det var jeg også. Hvilken dag var du på? Vi var på fredag, og jeg var i ekstase etterpå! Har vært fan siden de starta for mange mange år siden, og dette var min første konsert. Jeg har aldri vært så gira etter en konsert som jeg var da altså. De er så flinke, rolige, laidbakce og humoristiske, hihi. Og jeg sang med på alle sangene. Jeg var ikke klar over at jeg kunne teksten på noen av sangene, men det ligger vel latent:) Jeg angrer slik på at jeg ikke hadde med kamera og kunne ta bilder. Fin konsert var det:)

  Maya

  SvarSlett
 3. Så vakre, vakre bilder. Skikkelig stemningsfullt. Kjenner at vinter-og julestemningen kommer snikende. Og kakao med krem hører liksom til, selv om det er sjelden jeg lager det. Det blir som regel en tekopp under pleddet. Men nå inspirerte du meg, og i dag blir det kakao sammen med lunsjen min:) NAM

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 4. OHHHH... Fikk lyst på kakao nå ja. Utrolig lekker styling. Filt rundt koppene er jo enkelt, billig og så mye flottere enn uten. Veldig god ide altså. Ha en herlig tirsdag.

  Klem

  SvarSlett
 5. For noen nydelige bilder....!!!
  Så utrolig delikate de koppene med ull og kanelstenger....
  Hmmm.... en idé kanskje med diverse stoffrester jeg sitter med:?

  Ønsker deg en fin dag:)

  Klem

  SvarSlett
 6. nydelige bilder! kakao er SÅ godt, fikk lyst på nå :)

  varm klem

  SvarSlett
 7. Herlige bilder som minner oss på at vi ikke bare må sitte inne selv om det er vinter:)
  Og KAKAO ja, har hatt lyst på det i hele dag, nå tror jeg det bare må bli en kopp.

  Ha en forsatt fin desemberkveld!

  SvarSlett
 8. Helt herlige bilder, nå fikk jeg VELDIG lyst på kakao, mulig jeg må lage, men kanskje ikke så lurt med tanke på at jeg blir våken i natt;) Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 9. Hei! Kakao er deilig altså, har selv drukket to kopper i kveld, mmm:) Takk for veldig koselig kommentar på Fjeldborg! Puta har jeg sydd selv, og stoffet er fra Stoff og Stil. Symaskinen er syk, ellers skulle jeg ha svingt meg litt mer med det stoffet, det er så fint! God natt til deg:)

  SvarSlett
 10. Jeg ELSKER Eva Lindh's styling!!! =)
  Favoritt nr 1 hos meg, hva styling angår...

  Kathrin.

  SvarSlett
 11. Så flotte, stemningsfulle bilder! Mmm ... fikk lyst på kakao;)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 12. Oh, lovely! These photos are gorgeous, and hot chocolate sounds just right. Have a wonderful weekend, my friend! xoxo Gigi

  SvarSlett
 13. Jag kommer ihåg detta reportage det är så vackert!

  Trevlig Lucia

  An angel at my table

  SvarSlett