Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 20. november 2009

Make Everyday Fun

Jeg har tidligere nevnt at jeg blir glad og inspirert av steder som kan tilby noe spesielt, og fikk lyst til å dele litt informasjon om det engelske firmaet som står bak Friendship Tea (ref. tidligere innlegg den uken). De lager ulike teer med små "filosofiske innslag" med navn som Happiness Tea, Sleepy Tea, og Inspiration Tea. Firmaet heter Today Was Fun og jeg synes de har en fantastisk "arbeidsfilosofi":

Make Everyday Fun
If we can't, at the end of each working day, say Today was Fun, we're in the wrong business. To ensure we can say it, we pour our hearts into everything we do and we:


Play well with others
Respect everyone
Eat well
Listen and learn
Dream
Wear comfortable shoes
Laugh whenever possible

And we keep in mind that there is more to life than work. So don't call us on Fridays because we won't be in. Monday to Thursday we'll be hard at work sending as much fun + wisdom around the world as we can. But on Fridays we work on ourselves.

Some of us paint on Fridays, some write, some sing and others take time to be with their families. As a result we're happier humans. See if you can tell next time you deal with us.

Høres ut som et spennende og morsomt firma å jobbe i!

Vi som derimot er ansatt på en mer "vanlig arbeidsplass" eller av ulike grunner ikke er i jobb, kan likevel prøve å gjøre det beste ut av hverdagen. Forsøk å fylle hver dag med litt glede og moro... og så er det uansett ikke lenge til helg :-) Happy Weekend!


Mer om firmaet og produktene finnes på denne nettsiden: todaywasfun  hvor info og bilder er hentet fra.

10 kommentarer:

 1. Gla' innlegg! :)
  Selv lever jeg etter mottoet "choose a job you love,
  and you will never have to work a day in your life".
  Nydelige bilder i innlegget ditt under, slike bilder
  er som solstråler på regntunge, triste, mørke og
  kalde dager!
  Ha en fiiin helg ♥

  SvarSlett
 2. I love their philosophy! Thanks for introducing me to this wonderful company! Hope you have a lovely weekend, my friend. xoxo Gigi

  SvarSlett
 3. Oj, den arbetsplatsen skulle jag vilja jobba på...=)) Härlig inställning!

  Tack för dina rara ord hos mig, det värmer så...

  Trevlig lördagskväll!!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig hilsen:) Bloggen din er bare herlig .... skiller seg litt ut - på en positiv måte;) Elsker designet på siden din!

  Ha en fortsatt strålende helg!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 5. Herlig inspirasjon!
  Tusen takk;)
  Klem.

  SvarSlett
 6. Der vil jeg også jobbe. Men det er en stor tankevekker at hvis du ikke har hatt det gøy på jobb, så er du i feil bransje. Jeg er jo litt enig i det da, så den delen tas til etterretning. Det er ikke hver dag jeg har gode dager på jobben, men stort sett er det bare bra. Heldigvis. Iallefall siden jeg er på jobb 8 timer hver dag, 5 dager i uken.

  Takk, snille deg, for søte og hyggelige kommentarer. Nå var det på tide at jeg stakk innom hit en tur og sier hei tilbake.

  Ønsker deg en fin uke. Klem Minmill

  SvarSlett
 7. hei,hei..
  og hjertelig takk for kommentarene jeg har fått fra deg - sånt gleder & inspirerer!
  dessverre har jeg ikke kommet inn på din blogg før i dag..nå håper jeg det tekniske har ordnet seg :0)
  herlig inspirasjon i innlegget ditt! og jeg ble betatt av bildene i innlegget under, vakkert-vakkert....
  ha en fortsatt fin mandag -
  moaklem

  SvarSlett
 8. Et herlig innlegg. Tenk om flere bedrifter kunne tenke på denne måten!

  Takk for koselig innlegg hos meg. Jeg har lagt deg til på blogg favorittene mine.

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 9. Jeg tror vi voksne tar livet alt for seriøst enkelte ganger og vi trenger å LE mer. Dette hørtes ut som en herlig livsfilosofi :)

  SvarSlett
 10. Skal absolutt sjekke ut disse etterhvert. Jeg må bare drikke opp litt av den store te-samlingen min først. Jeg er en sucker for nye te-typer:)

  SvarSlett