Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


tirsdag 17. november 2009

Inspirasjon på en mørk og regnfull kveld

Jeg har fortsatt besøk av min venninne, og derfor titter jeg bare raskt innom i kveld. Fant et par bilder av et  et lyst og vakkert hjem, som jeg fikk lyst til å dele på en mørk og regnfull kveld som denne.


Photo: Laura Blair

11 kommentarer:

 1. fine bilder, ja!
  Inspirasjon må man ha. =)

  Ha en deilig onsdag! Kathrin.

  SvarSlett
 2. Dette var fint!
  Har akkurat avsluttet en bursdagsmaraton her i familien som har vart i 2 måneder,og dette var deilig inspirasjon når ballongene kommer vekk!

  Ha en herlig onsdag!

  :) fra meg

  SvarSlett
 3. Vakkert hjem,som jeg helt klart kunne flyttet rett inn i:o)

  SvarSlett
 4. These are so, so pretty my friend! I wanted to tell you, too, that I loved your Aha post. They were among my favorite bands in the 80's. How fun that you got to see them! I'm a little jealous!! xoxo

  SvarSlett
 5. Heisann :)) For noen herlige bilder du har funnet!! jeg elsker sånne interiører i duse farger og med gamle malte møbler! Herlig!!!
  Dessuten slutter jeg aldri å undres over at det finnes så mange bilder på nettet..Det virker som om det er en uutømmelig kilde av inspirasjon der ute :))Ha en fin torsdag :))

  SvarSlett
 6. Nydelig - og absolutt i min gate!:) Ha en fin ukeslutt! Klem fra Heidi

  SvarSlett
 7. Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Nyyydelige inspirasjonsbilder!!!

  Ha en fortsatt fin uke! ... det er snart helg;)

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 8. Heisann, eller god morgen er det vel egenlig enda ;-)

  Tusen takk for mange fiiine og glade kommentarer inne hos meg - setter veldig stor pris på det!
  Kjempefine inspirasjonsbilder - mange av møblene jeg ser rundt om får meg til å trekke pusten ekstra dypt.. tenke å eie sånne.. franske gamle matskap... f.eks.. sukk!!!

  Linstoffet er kjøpt hos Stoff&stil, om jeg ikke husker helt feil så kostet det ca 69kr meteren. De har andre som er ca ti-tjue kr billigere - men jeg syntes det var verdt den ekstra slanten. Da virket linet litt mer levende, løsere og bevegelig om du skjønner.
  Du kan bestille fra stoff&stil sin hjemmeside - men da må du betale eksp.gebyr og slikt.. jeg er jo på stoff&stil hver uke (og mer enn det!) - så bare gi beskjed om du trenger noen metre - så skal jeg få sendt over :-) Hvis ikke du syr selv - så kan vi sikkert ordne noe der også.. hihi :-) Just let me know!

  Ha en fin helg!
  klem

  SvarSlett
 9. Vakre bilder du har funnet her;)
  Ønsker deg en vidunderlig start på den nye uka!
  Klem.

  SvarSlett
 10. I love these photos! I think that these photos were taken by my friend Lara (rather than Laura) Blair. She has a blog - modernprairiegirl.com which is fabulous - as is she and her photography!
  xx

  SvarSlett