Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


søndag 9. august 2009

Bolivar

Jeg er veldig opptatt av interiør og finner masse inspirasjon i interiørmagasiner, i interiørbutikker, på interiørblogger og selvsagt når jeg er på besøk i andres hjem. I tillegg legger jeg merke til interiøret i butikker, hoteller, resturanter og kafèer.

Før sommeren var jeg på rusletur på Majorstuen, da jeg oppdaget en ny kafè; Bolivar.

Kafèen er over to etasjer, har hvite murvegger, grove trebord med stålben, puter av kaffesekker, og tolix stoler + krakker. I første etasje er det store vinduer som slipper masse lys inn. Stilen er en blanding av moderne, industriell og rustikk(?). Her er det passe avslappet, passe stilig og passe koselig (og i underetasjen har de en liten interiørbutikk). Her er det verdt å ta seg en tur :-)3 kommentarer:

 1. Hei:)
  Ja den kafeen så hyggelig ut...hvor eksakt på Majorstuen ligger den?
  Hilsen edda på Bjølsen:)

  SvarSlett
 2. Bolivar ligger i Vibesgate 11B - i en sidegate til Bogstadveien :-)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett