Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


lørdag 26. mars 2011

Life is for sharing


Det er sjelden jeg blir rørt av reklamefilmer, men denne brakte frem det våte i øyenkroken. Herlig god-stemning (reklamen er kun de siste par sekundene).

Denne helgen har et vennepar besøk av noen felles venner. Snart skal vi møtes for lunsj, og i kveld er det felles middag. I morgen kommer min svoger og svigerinne på middag hos oss. Solen skinner i Oslo og det ligger ann til en helg fyllt med gode øyeblikk  Life is for sharing :-)
Fin helg ønskes dere som er innom her på besøk.

2 kommentarer:

 1. Heisan Mia
  Skal prøve å svare på din lange kommentar; så du er blitt besatt av retrostoffer, hi,hi....
  Det er ikke så lett å få tak i lengre, eller ikke så lett som før i alle fall. Jeg startet nemlig å samle på dynetrekk i retrostoffer for flere år siden. Samlingen min er blitt til over mange mange år. Mest har jeg funnet på sporadiske loppemarkeder og turer vi har hatt i Danmark. Det er jo så fantastisk mange gjenbruksbutikker i Danmark,så jeg har hoppet ut og inn av gjenbruksbutikker der. Nå er det blitt vanskelig å finne fine retrodynetrekk der også føler jeg. Mens jeg før kunne dra med med 3-4 fra en butikk, må jeg kanskje innom fem butikker for å finne et eneste.
  Det er mulig å handle retrosengetøy på den svenske auksjonsstedet Tradera.se,(har egen rubrikk for sengetøy) men det blir ofte dyrt.Det er mye dyrere å handle fra Sverige enn Danmark. Porto på et dynetrekk kan blir kanskje rundt 150-170 kroner eller mer og så går kanskje dyntrekket opp mot 200 kr. i pris. Jeg har handlet på Tradera noen ganger, og sier hver gang at det må bli den siste på grunn av prisene det blir.
  Det selges også retrostoff/sengetøy på danske Trendsales.dk men her tror jeg man må opprette en trendsales konto. Prøvde en gang, men det ble litt klabb rundt betalingen.
  Vi får nok satse på vårens loppemarkeder, men da må man være tidlig ute og gå først til stoffbordene om det skal være noen mulighet.
  Når det gjelder å "si fra" når det legges ut stoffpakker, kan jeg bare si at det har minst 20 andre spurt om også, så jeg føler ikke det blir riktig. Har ikke gjort slike "spesialtavtaler" med noen.
  Det kan imidlertid være en fordel å sette seg som følger av nettbutikken om du ikke er det. Da vil du lettere se når det har vært aktivitet og lagt ut varer i den.
  Masse lykke til med retrostoff-jaktingen på loppis nå i vår, Mia!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei og takk for hyggelig hilsen på Kittys Paradis! Det er veldig koselig at du vil legge meg til på blogrollen din. Det tar jeg som et kompliment :) Så fin bakgrunn du har på bloggen din forresten! Jeg er også født og oppvokst på sørlandet, men har bodd på østlandet i snart 13 år, så der har vi noe til felles :)

  Kristine

  SvarSlett