Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 11. februar 2011

Dagene flyr

Dagene  flyr avgårde og nå er det jammen fredag igjen. Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra Nostalgiahjemmet, men leiligheten trenger en seriøs opprydding før den er bloggifiserbar. Her er hybelkaniner store som sauer, skittentøyskurven har vokst halveis til taket, bord og benker er fulle av ting, gulpekluter ligger strødd i alle rom,  og tørkestativet står fullt av tøy i stua... Med en liten knert som ønsker mat eller oppmerksomhet stort sett hvert øyeblikk han er våken (og for å sove så vil han helst trilles, bæres eller mates) er det ikke så mye tid til å rydde, eller lage kreative blogginnlegg. Uansett er lille Nostalgutt verdens søteste og det en lykke å få være småbarnsmamma, selv om omgivelsene er rotete... Og så er det lov å drømme om å sette seg ned med en god bok og en kopp te i en deilig og ryddig stue, som på bildet. But - my time will come! :-)
Ønsker en deilig helg til dere som titter innom.
(PS. Husker ikke hvor jeg har bildet fra, men hvis noen vet det så gi meg gjerne beskjed).

3 kommentarer:

 1. Naa gleder jeg meg til bilder fra Nostalgiahjemmet!!
  Jeg skal pröve aa rydde og vaske saa mye som mulig fremover... saa faar vi se hvor lenge det holder seg fint etter at bebisen kommer:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. hello my friend,
  how could i ever thank you, for you such kind words...
  you are loved.
  xo

  SvarSlett
 3. Heisann
  Innom for å ønske deg god helg.
  Og så er det absolutt lov å sette seg ned med en god bok, selv om det ikke er rent og ryddig, det varer uansett ikke så lenge allikevel(at det er rent og ryddig mener jeg).
  Jeg er blitt flinkere til det, viktig å ta en time out. Men den gode følelse med å har en rent og ryddig hus, den er herlig:))
  Ha en riktig god helg!
  Klem

  SvarSlett