Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


mandag 6. desember 2010

Mye kan skje på 9 måneder...

Foto fra Flickr

Om et par dager er det 9 måneder siden jeg blogget sist!
På forhånd hadde jeg ikke trodd at jeg skulle være så lenge borte fra bloggen min eller Blogglandia. Men mye kan skje på 9 måneder og adventstiden vi er inne i er ventetid på mer en en måte for MrNostalgia og meg - jeg nemlig er gravid og idag er det faktisk termindag for bebisen vår! Ingenting har foreløpig skjedd, men vi venter i stor spenning på å bli foreldre.

Det var veldig gledelig da vi fant ut om den store livsendringen som skal skje i livet vårt. De første månedene var jeg imidlertid veldig trøtt og mye kvalm og jeg mistet overskudd og inspirasjon til å skrive på bloggen, og etterhvert som tiden gikk ble den litt fjern for meg. Innimellom har jeg savnet egen blogg, og kanskje enda mer kontakten med andre bloggere som jeg "ble kjent med" og fulgte med stor glede. I tillegg har jeg hatt litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har gitt livstegn fra meg i Blogglandia. Men nå har jeg altså gått ut i mammaperm, julen nærmer seg og jeg hadde veldig lyst til å ønske dere som fortsatt tar turen innom her en riktig god førjulstid. Jeg gleder meg til å lese meg opp på mange av bloggene deres og håper at jeg snart vil få overskudd og tid til å spre litt inspirasjon og glede, på egen blogg og/eller som kommentarer på andres blogger.

I aller nærmeste fremtid blir jeg nok mest opptatt med det store som snart skal skje i livet til MrNostalgia og meg. Det føles både skremmende, spennende, uvirkelig, rart og fantastisk å tenke på at vi skal bli foreldre om kort tid! Håper og tror at alt skal gå bra, og at vi går fra å være to til å bli tre i god tid før julaften.

For å avslutte brevet på bildet over;
Dear Santa,
This year I`d like a baby for Christmas.

PS. For alle dere som er interessert i interiør så kan jeg fortelle at babysengen står ferdig opredd på soverommet vårt, og det ble en Killiseng :-)

8 kommentarer:

 1. første gang jeg er innom bloggen din, tror jeg...

  og det var jo slettes ingen dårlig dag å besøke den på... slike gledelige nyheter! :o)

  ønsker dere lykke til, - det blir spennende dager nå, skjønner jeg...

  SvarSlett
 2. Så hyggelig!
  Jeg ønsker dere all lykke, og håper at babyen kommer før jul:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Lykke til med nykomlingen og krysser fingrene for dere!!!

  SvarSlett
 4. Ojojoj, dette er jo nesten i overkant spennende for oss lesere også! Krysser fingre og tær for at prisen/ prinsessen snart melder sin ankomst:-)

  Nydelig blogg har du også, så håper du finner tid og overskudd etterhvert:-)
  Vil lese mer! Hehe...

  Ha en fortsatt deilig adventstid og masse lykke til!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 5. Å så koselig å høre at dere venter en liten en i disse dager. En bedre julegave kan man vel knapt nok få? Vi venter selv en påskekylling så vi må nok smøre tålmodigheten litt til, men gleder oss så fælt til den lille kommer :)

  Lykke til så mye med den forestående fødselen og koselig at du er tilbake :)

  SvarSlett
 6. Oioi! Saa spennende! Haaper du oppdaterer litt fremover naa altsaa! Har blitt litt hekta paa "gravid interiörblogging" og det som fölger med... hihi. Lykke til i alle fall, og GRATULERER!

  SvarSlett
 7. Lykke til ønske dokker alt godt:))

  SvarSlett
 8. gratulerer så masse, håper du nå har født! Og at vi får se den lille her inne? Fantastiske nyheter :) Klem

  SvarSlett