Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


tirsdag 2. februar 2010

Bildehyller - del 2

I et tidligere innlegg (Bildevegg, Beslutningsvegring og Birgers bildehyller) fortalte jeg at jeg hadde bestemt meg for å henge opp to bildehyller over senga. Som sagt så gjort, på lørdag kom de på plass...


 Fire bokstaver, som ble kjøpt for en stund siden, ble plassert på hyllene sammen med et bilde fra Kremmerhuset og et utvalg te-lysestaker. Da MrNostalgia så resultatet forsto jeg at han synes det ble litt i overkant søtt og feminint...

Jeg beroliget ham med at det kun skal være slik midlertidig. Planen er at jeg skal røffe opp inntrykket, slik at det blir litt mer som i innlegget fra Malene Bigers hjem. Det gjenstår "bare" å bestemme seg for hvilke fotografierer jeg har lyst til å kopiere opp, og finne rammer til disse.

Utfordringen er min tidligere omtalte beslutningsvegring, mange ti-tusen fotos å velge mellom, samt en selvkritisk sans som sier at ingen av bildene egentlig er spesielt mye å slå saltomortale over. For ikke å snakke om hva slags rammer skal jeg velge? Hvite, eikefargede, sorte, moderne, gammeldagse... HM - vi får kanskje slå oss til ro med den midlertidige løsningen en stund til. Trøsten er at hyllene iallefall er kommet på plass :-)

Nå er det tirsdag og kalenderen viser februar istedenfor januar. Det betyr heldigvis ett steg nærmere våren. Ønsker alle en fin start på den nye måneden.

12 kommentarer:

 1. Så nyyydelig soverom! Veldig chic.... hihi, ja kanskje til mannens besvær...men jeg synes det var kjempe herlig jeg! Nydelige pasteller og hyllene gjorde seg veldig godt over sengen! Du kan jo alltids røffe opp med noen mørkere farger eller røffere materialer...
  Jeg prøver også å finne en gyllen middelvei i mitt hjem, det har veldig lett for å bli litt for feminint i fargevalget her hjemme... :)

  Jeg har sååå lyst til å se filmen du skriver om under her.
  Love Actually er også en av mine favorittfilmer. Så er sikker på at denne også hadde blitt en favoritt!

  Ønsker deg en fortsatt fiiiin uke i snøkaoset!
  Tusen takk for alle koselige hilsener inne hos meg, setter veldig stor pris på de :)
  Klem fra meg ♥

  SvarSlett
 2. Hei Mia :))Gratulerer med nytt morsomt profilbilde! Jeg kjente deg ikke igjen med en gang men dette var jo morsomt :))
  Sitter her i lunsjen og tar en beslksrunde. Pc'en min er fortsatt kaputt så jeg må dele pc med mannen på kveldstid og det går utover bloggingen. Men det var moro å se de fine bildelistene du har hengt opp!
  Det var så delikat med alt det hvite og bokstavene var kjempetøffe der de står.
  Mennene til oss bloggerdamene må ha en ekstra porsjon tålmodighet tror jeg hihi!!
  Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. Såååå fint med alla bokstäver, det gillar jag! Tack för din goa omtanke hos mig!

  Kram L-L

  SvarSlett
 4. God formiddag MiaNostalgia:)

  Det her var så vakkert... Ikke hør på Mr Nostalgia, hehe;) Kjempeflotte bokstaver- de gjør hele stillebenet spør du meg. Har så lyst på slike bildelister selv. Må nok spørre om pappa kan snekre et par til meg:)

  Ha en flott dag!

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 5. ble kjempeflott dette, men forstår at mr nostalgia kanskje synes det ble litt feminint ;) hehe

  SvarSlett
 6. Så søtt soverom! Her må også mannen finne seg i å sove i søte omgivelser.
  Fin pynt du har over senga! :)

  SvarSlett
 7. Jeg synes det var helt nyyydelig jeg :)
  Gleder meg til å se hvordan det blir med bilder. Du er så flink, så det kommer til å bli kjempebra!

  Nå trykker vi Inspirasjonsguiden i neste uke!

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 8. Veeeldig trivelig rom:)
  Ønsker deg en fortsatt fin~fin kveld:)
  Gode klemmer til deg!

  SvarSlett
 9. Juhu og god kveld til deg. Det var godt for meg og lese at det er flere som ikke klarer å velge stil hjemme og som lett lar seg påvirke av trender og fine bilder.

  Så tøft det ble med de bokstavene og de rammehyllene. Jeg går med en rammehylle plan selv jeg, men er så forvilet over at jeg må helt til Ikea på Slependen for å få tak i dem. Jeg kan forstå at din mann synes det ble litt søtt, men det tror jeg han glemmer nokså kjapt.

  Klem Minmill

  SvarSlett
 10. I love the shelves! Isn't it always a challenge to balance the girly with the masculine so that we'll have what's pretty and the men won't feel like they are surrounded by pink clouds?! If I lived alone, I think my house would be very, very girly.

  You've done a beautiful job with these shelves, my friend!

  Have a lovely weekend. xoxo

  SvarSlett
 11. Tack för din jättefina kommentar hos mig!!! Tack för att du berättar om hur det har varit för dig! Åh, vad det stämmer bra!!! Jag försöker samla massor av positiv energi! Skönt att höra att du blev helt bra = )!

  Ha en skööön helg!
  Kram L-L

  SvarSlett