Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


fredag 3. juli 2009

Villa Malla

Jeg har lest om et sted som heter Villa Malla på nettet og i magasiner og hit VIL jeg dra i l løpet av sommeren... Hør hva "Norske Byggeklosser" sier om stedet:

Noen hus har glatte flater, store vinduer og få ting inni seg, minimalisme kaller man sånt og det var sabla populært på nittitallet og begynnelsen av den nye årtusenet. Nå er pendelen i ferd med å svinge tilbake. Uttrykk som “chabby chic”, “nyromantisk” og “modern countryside” dukker opp i de ledende boligbladene.
I sommer har jeg vært på
Villa Malla på Filtvet og spist, tittet og snakket med eier, ildsjel og turbokvinne Sonja Lee. Hun og mannen kjøpte Hurum Strandhotell, lånte penger og pusset opp selv. Resultatet har blitt et sted som like godt kunne ha ligget ved Rivieraen rett utenfor Nice eller Cannes eller i Casablanca om man vil. Men det ligger ved innfarten til indre Oslofjord.
Hva har så Sonja Lee gjort? Hun har selvfølgelig blandet det rene vestlige uttrykket med mat fra midt-østen og nord-afrika så har hun spedd på med interiørdetaljer som helt klart er inspirert av østen og til slutt latt en kunstner male en serie flotte bilder.
I sum et sted som oser av orginalitet, stemning og atmosfære. Legg så til førsteklasses mat så har du et sted om flere burde sjekke ut.


Jeg blir iallefall inspirert av bildene og omtalen fra Villa Malla . Hva med deg?

Bildene er hentet fra villamalla.no

1 kommentar: