Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


lørdag 26. mars 2011

Life is for sharing


Det er sjelden jeg blir rørt av reklamefilmer, men denne brakte frem det våte i øyenkroken. Herlig god-stemning (reklamen er kun de siste par sekundene).

Denne helgen har et vennepar besøk av noen felles venner. Snart skal vi møtes for lunsj, og i kveld er det felles middag. I morgen kommer min svoger og svigerinne på middag hos oss. Solen skinner i Oslo og det ligger ann til en helg fyllt med gode øyeblikk  Life is for sharing :-)
Fin helg ønskes dere som er innom her på besøk.

torsdag 24. mars 2011

Til å bli glad av...


Ny pute fra Åhlens - til bli glad av :-)

mandag 21. mars 2011

Hello Sunshine

(Bilde funnet her.)
Solskinn
Blå himmel
10 plussgrader
Lykkefølelse i hjertet
Skal ut og nyte dagen sammen med lille Nostalgutt :-)

torsdag 17. mars 2011

Stille for Japan

18. mars er "The bloggers Day of Silence", som skal bidra til økt kunnskap, respekt og bevissthet rundt katastrofen i Japan. Det blir stille her på bloggen i morgen for å markere at Japan er i mine tanker - og samtidig oppfordrer jeg til å støtte innsamlingen til Japan.

Her kan du lese mer om det, og her kan du støtte gjennom Røde Kors.

Oppfordringen er videreformidlet fra Ida med den fine bloggen Putitinabox.
På forhånd ønsker jeg en god helg til dere som titter innom.

søndag 13. mars 2011

Soft turquoise morning


Bilde funnet her.
Radio
 Levende lys
Kaffe i koppen
Grått ute men lyst inne
Inspirasjonsrunde på nettet
Enkel søndagslykke i Nostalgiahjemmet

mandag 7. mars 2011

NIB utfordring - kjøkken

I siste liten slenger jeg meg med på NIBs marsutfordring med bilder fra kjøkkenet, som er vårt favorittrom i Nostalgiahjemmet...

Endeveggen var opprinnelig grønn. Vi har malt den og resten av kjøkkenet i fargen Claro. MrNostalgia har snekret bord og sittebenk etter oppskrift fra meg :-) Under sittebenken er det masse praktisk oppbevaringsplass.
Kjøkkenet sett fra spisekroken. På den ene veggen fjernet vi murpussen for å frem den originale mursteinen. En glassplate beskytter mot fettsprut ol.

Skapet skjuler varmtvannstanken. Det var opprinnelig brunt, men vi malte det hvitt og skiftet håndtak. Filleryen i bakgrunnen er vevd av min bestemor.

Stige funnet i sjøkanten på vårt sørlandsparadis Merdø.
Bolle og eske fra House Doctor.
Kjøkkenet var opprinnelig en blanding av originale skap fra 60-70 tallet og Ikea skap. Komfyren og kjøleskapet var frittstående. Vi byttet ut alt og satt inn Ikea kjøkken med integrert komfyr og kjøleskap.
Termoser fra Kremmerhuset og Kusmi te.
Serveringsbrett fra Rice (tror jeg).
Eikebenk og vask fra Ikea, blandebatteri fra Hansgrohe. Vaskepulverbokser fra Kremmerhuset, Vipp såpedispenser og Paris-kalender.
Prismekrone fra Lene Bjerre og veggkloke fra House Doctor. Liker kontrasten mellom prismekronen og den rustikke murveggen (på motsatt vegg).
Nyinnkjøpte tulipaner.
Skapet til høyre er arvegods.
Ny vårlig duk fra Kremmerhuset.
Hylle fra Ikea med bla hvitt og kremfarget service fra CasAgent.

Ja, det var kjøkkenet vårt... En blanding av nytt og gammelt, hjemmelaget og ferdigkjøpt, rimelig og dyrt, rustikt og romantisk :-)

fredag 4. mars 2011

Det går opp og ned

(Bilde fra Weheartit)

Lang uke
Tilbrakt store deler av den under dyna
Vondt i hodet, kroppen og halsen
Snufsete og varm
Men
Slik er livet
Det går opp og ned
Regner med å være frisk igjen om et par dager
Og nå er det helg :-)