Velkommen til Villa Lykke

Villa Lykke er en blogg hvor jeg ønsker å samle og dele inspirasjon og glede over små og store ting i livet. Interiør, reise, foto og mote noen av mine interesser, og det vil sannsynligvis bloggen bære preg av. Jeg har ofte med meg kameraet, og dersom ikke annet er oppgitt er bildene tatt av meg. Det er veldig hyggelig at du besøker bloggen min, men jeg håper du respekterer åndsverkloven og ber om tillatelse før du evt. bruker noen av bildene.

Hilsen


søndag 28. juni 2009

Et rosa rom, Lake Titicaca - Peru

I Peru, november 08 var MrNostalgia og jeg heldige å få overnatte hos en hyggelig familie ute på en øy i Lake Titicaca. Gjesterommet vi bodde på var rosa og turkist med tradisjonelle fargerike sengeteppper, og i god katolsk skikk hang det et bilde av Jesus over senga.



fredag 26. juni 2009

En unik leilighet i Havana, Cuba

I november - desember 2008 var MrNostalgia og jeg på reise i Sør- og Mellom-Amerika. På Cuba kom vi tilfeldigvis over en fantastisk privat leilighet midt i sentrum av Havana. Fra utsiden var stedet helt anonymt, men på innsiden åpenbarte det seg et helt spesielt hjem. Leiligheten hadde fått juling av tidens tann (og et fattig kommunistisk land) og for noen år siden var det totalt nedslitt. Da overtok hun som nå eier stedet, og hun fikk hjelp til å pusse det opp i en helt spesiell stil. Det gjenstår fortsatt noe arbeid før det er helt ferdig, men stedet har en spesiell atmosfære, stil og sjarm. Jeg klarte ikke å skjule min begeistring og hun som eide stedet viste meg stolt rundt, og det endte med at mannen min og meg fikk overnatte der... O`lykke!!! :-)

Ta en titt og bedøm selv om du, i likhet med meg, synes stedet er unikt (legg spesielt merke til fargebruken på vegger og tak, de antikke møblene og de mange ulike gulvene)...